3.11.2013

Put the trust in every word you say But you fucked me over anyway

Terve taas!

Nyt on taas luvassa lokakuun suosikkibiisit, vähän myöhässä kylläkin kun en oikeen viikonloppuna ehtinyt pahemmin postailla. Mutta eipä tuo mitään, parempi myöhään ku ei milloinkaan?


Steel Panthereilta on tullu joku aika sitten uus biisi ja oon tätä popitellu aika tiuhaan tahtiin nyt. En jaksa oottaa helmikuuta!! 
Kuuntelin Sisteriä paljon viimevuonna näihin samoihin aikoihin, mun silloin hyvin läheinen ystävä piti tästä bändistä kovin. Nykyään ei kyseisen ihmisen kanssa olla enää missään väleissä, osittain oman idioottimaisuuteni vuoksi minkä vihdoinkin tajuan. Varsinkin alin biisi muistuttaa kyseisestä henkilöstä paljon. 


Myös Vains of Jennan takana on samanlainen tarina kuin Sisterin, saman kaverin kautta tämäkin bändi löydetty. On muuten ihan loistobiisi! Tätä nykyähän Vains of Jenna taitaa olla jo kuopattu bändi, jossen ihan väärässä ole...? 


Pää Kii on pyörinyt näillä listoilla oikeestaan jo siitä asti, kun näitä aloin tekemään. Ihan loistava bändi, biisit sopii moneen mielentilaan.


Popittelin tätä biisiä joskus kesällä(...?) aika paljon ja nyt niinsanotusti löysin tän uudestaan. 


Tää biisi on ihana, pystyn jollain tavalla samaistumaan tähän ja heikkoina hetkinä tää antaa lohtua. 


Oon muutenkin ruvennu kuuntelemaan Sunrise Avenueta paljon pitkästä aikaa. 


Tää biisi tuo niin paljon mieleen kesän 2012, paisto aurinko, oli lämmintä ja taisin olla onnellinen. Vaikka en sitä silloin tajunnut...


Oon taas ruvennut kuuntelemaan paljon Ozzya, loistavuutta.

Tässä siis lokakuun suosikit, mitään yhteisiä suosikkibiisejä? Palaillaan toivottavasti taas pian, kattoo millon revin jostain inspiraatioita... :DD

2 kommenttia:

  1. Ainaki toi Steel Pantherin biisi kuuluu mun suosikkibiiseihin :) Sunrise Avenuen Forever Yours ja toi HS:n biisi on myös hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii kiva et löyty jotain yhteisiä lemppareita :3

      Poista