6.11.2013

Me olimme vapaita ja sekaisin kuin Sid ja Nancy

Tänään, rakkaat lukijat, on ollut ihan paska päivä.

Flunssa pahenee minkä kerkeää ja sen vuoksi fyysinen olo on ollut suhteellisen heikko. Päähän koskee sekä hampaista johtuva kipu säteilee niin, että koko oikea puoli naamasta on kosketusarka ja syöminen on hankalaa.

Syöminen on ollut vähän heikoissa kantimissa koska ei ole ollut nälkä. Varmasti myös se tehostaa pääkipua ja väsymystä. Olen myöskin normaalitavoistani poiketen ollut koko päivän syömättä herkkuja (kahta suklaadonitsia lukuunottamatta, hitsi). Taitaa olla henkilökohtainen ennätys tämä.

Ja jotta päivä saadaan vielä paremmaksi, hiusvärjäily ei taaskaan mennyt toivotulla tavalla, eikä tukka vaalentunut yhtään. Ostin Tokmannilta kaksi purkkiväriä, 2 euroa kappale. Ensimmäisellä oli sentään jotain vaikutusta, mutta toinen vaalenti tummimpia kohtia vain hiukan. Paitsi, tukkani on puolet kuivempi kuin aiemmin. Seuraavan kerran en kyllä luota tämmöseen sontaan vaan ostan jotain, joka räjäyttää lopunkin oranssin/keltaisen pois ja sitten olen onnellisesti blondi.

DSC_0070

Päätin tehdä mokkapaloja lohdutukseksi mutta jokainen voi varmaan arvata, miten niiden kävi? Pistin kuorrutukseen neljän ruokalusikallisen sijaan neljä kuppia kahvia...... Puolentoista tomusokeripaketin jälkeen luovutin ja jätin homman äidin huoleksi. Nyt kyseinen luomus on jääkaapissa jähmettymässä ja toivotaan, että saan aamupalaksi mokkapaloja.

Myös ihmiset ovat onnistuneet ärsyttämään tänään, kuten myös eilen ja toissapäivänä. Väitetään että olen jotenkin päin tärkeä mutta silti ei pidetä ikinä yhteyttä oma-aloitteisesti. Hmm, missä vika? Ehkä olet vaan kusipää.

Onneks kuitenkin on ollut pikkuasioita jotka piristää. Kuten esimerkiks ihana Maria (jonka kanssa tehtiin sopimus, mikä toivottavasti vaikuttaa molempien elämään positiivisesti. Terveisiä sinne, olet ihana ♥) sekä hyvä ruoka. Päätin ruveta väsäämään puolenyön jälkeen itselleni lohturuokaa, kanapastaa nimittäin. Rakastan kanaa ja makaroonia, joten mitä muuta nainen voi toivoa?

Piristää myös huippusuunnitelmat tulevaisuutta varten, mutta höpötellään niistä vähän lisää sitten kun asiat hiukan selvenee.

Tuntuu muuten, että kamera välillä sumentaa kuvia oudosti. Onkohan siitä tullut vanhuudenhöperö vai mikä on? Meillä on kohta sen kanssa kolme vuotta yhteistä taivalta takana, outoa. Ja muuten, tammikuussa blogilla on nelivuotisbileet! Voisin silloin kehittää jotain hauskaa, mutta saa nähdä että mitä se "hauska" on. Blogiarvonnat ei oikein ole mun juttu koska olen köyhä, enkä halua jakaa mitään huulirasvoja tai vastaavia täällä. Mutta ehkä jotain erikoispostauksia. Muistin muuten tänään luvanneeni hiuspostauksen yhteydessä tehdä niitä hiustutoriaaleja... En tiedä saanko niitä videolle mutta toivon että saisin jonkun edes kuvaamaan niitä joskus. Malttakaa, kyllä ne vielä tulee! (Muistuttakaa mua viimeistään ens kuussa)

DSC_0071

Nyt jatkan ruokaherkuttelua Salkkareiden parissa, heipat!

(Hassua miten tää postaus muuntautu lyhyestä valituksesta tämmöseks...)

4 kommenttia:

  1. Mut toi ei varmaan siks vaalentanut koska ei ole värinpoisto! Mun omaan väriin tehos nimittäin tosi hyvin, mut jos tukassa on jotain muuta kuin omaa väriä niin ei toimi :( Muuten mun mielestä toi oli tosi helppo levittää ja toimi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... aivan! en tajunnu ite ollenkaan, voi hitto :D nooo onneks ei ollu kallis menetys tosiaan :---D

      Poista
  2. http://www.henkel.fi/fis/content_images/Blonde_L1___Extreme_Strong_Blondering_mar10_167717_72dpi_169H_169W.jpg
    kantsii koittaa tota varmaa, ainaki kaverille toimi :)

    VastaaPoista