10.11.2013

Olen onnellinen, mitä sä luulit?

Viimeaikoina olen ollut onnellisempi kuin pitkään aikaan. Koska asioiden selittäminen sanoin on liian hankalaa, tein muutaman kuvakollaasin.

onnellisuus1PicMonkey Collage

1. Sisko teki mulle muutaman geelikynnen testatakseen omia taitojaan ja hienothan niistä tuli.

2. Miulla on purkki jonka sisältö tekee miut kovin onnelliseksi.

3&4. Venla kävi täällä ja käytiin leffassa. Syötiin myös vähän karkkia ja maattiin sohvalla.

PicMonkey Collageonnellisuus2

1&2&3. Kävin Kouvolassa Sidneytä moikkaamassa, värjäsin sen tukan ja otin hienon kenkäkuvan. Sid on kyllä varmaan yks ainoista joka ei ihmettele edes sitä, kun työnnän jalat sen jalkojen päälle ja otan kuvan _kengistä_. Sid on tosiystävä, parhautta. ♥

4. Ruokaonnellisuutta ei voi estää, kun patonki+kana+salaatti. Ja siihen kylmää mehua ja Cosmoa niin oi että.

PicMonkey Collageonnellisuus3

1. Rakastan tänään jalassa pidettyjä raitahousuja. Ja myös korkkareita jotka näkyy hyvin heikosti. Jalat kiittää.

2. Pakotin Sidin yhteiskuvaan mun kanssa, onneks kamera kuitenkin tarkenti siihen kaikkein oleellisimpaan kohteeseen....!

3. Kuolen tälle. Tää on tyyliin tammikuulta, oltiin Minjan kanssa isoskoulutusleirillä. Oon selkeesti nähny jotain järkyttävää.

4. Jäätelö ja suklaakastiketta, tarviiko sanoo enempää kun puhutaan onnellisuudesta?`Onneksi kohtuus on mulle tuntematon sana...

Tämmösiä onnellisuusjuttuja viimeaikoina! Pitkään on ollu synkempää mutta on hassua, paljon yksi ihminen lisää elämänhalua ja iloisuutta vain olemalla oma ittensä. Tästä on hyvä jatkaa. Palaillaan toivottavasti yhtä onnellisissa merkeissä, ehkä tukkajuttujen kanssa..? ;D

P.S.

jep

4 kommenttia:

 1. äää...ihana postaus!!c: & hyvä et sul menee hyvin!! .... Ps. Ootte aika söpöjä sidin kaa tuossa kuvassa!! :D

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyl pakko uteliaana kysyä, että ootteko vaan ystäviä Sidin kanssa vai miten teidän välit on yht'äkkiä noin hyviks muuttunu? :) Ei siinä, iha mahtavaa että voitte olla noin hyvissä väleissä. Harva pystyy tommoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pelkkiä ystäviä ollaan. Sid seurustelee ja sen tyttöystävä tietää että ollaan näin hyviä kavereita. :) mustakin on tosi ihanaa että tullaan näin hyvin toimeen kaikesta huolimatta!

   Poista