18.10.2013

Kumpi meistä äidin pieni lempilapsi on? Kenen hiukset ovat pellavaa ja kultaa?

Moikka.

Tällä kertaa kirjottajana ei ookkaan Nita, vaan Nitan toisiks vanhin sisko Jonna. :) Nita kirjotti myös postauksen musta, ja sen löydät TÄÄLTÄ! Muistakaahan myös lukea Nitan edellinen postaus, klikklik!

Kaikki joilla on pikkusisko tietää miltä tuntuu omistaa sellainen. Mä oon aina ollu tosi suojelevainen Nitaa kohtaan, vaikka pienenä paljon yhteen otettiikin (ja Nita aina puri mua, mut silti mä sain rangaistuksen..), mut ehkä se kerto vaan siitä kuinka paljon toisiamme rakastetaan. Mä oon kiertäny Nitan kans niin fröbelin palikoitten kun kengurumeininginkin keikat, koska Nita ei halunnu mennä yksi. Jonotettiinpa me kerran 5 tuntia Mikkelin torilla Antti Tuiskunkin keikalle... Mä oon aina puolustanu Nitaa. Pari kertaa oon käyny sanomassa jopa Nitaa kiusanneille henkilöille siitä et pitää lopettaa se. Nii ja tosiaan, lauloinhan mä sen kanssa kerran pientä nokipoikaa sukujuhlissa (Nita laulo ja kysy siihen mikkiiin et "mitä?" ku sen piti kuiskata mulle se ku se ei osannu sanoja..:)).


Sinä olet minun siskoni
En tahdo että kilpailumme jatkuu
Sydämeni murtuu.
Sinä olet minun siskoni
En tahdo että erkanemme koskaan
Tule mua vastaan.


Me ollaan ihan erinäkösiä, mut silti tavallaan niin samanlaisia. Molemmilla on ihan yhtä pahat taipumukset suuttua pikkuasioista, mut osataan kyllä nauraakkiin ihan tyhmille jutuille. Nita on tommonen meidän perheen pentu. Nita on myös mun lapsen kummi, joten luottoa löytyy. Me onneks pystytään puhumaan toisillemme oikeastaan varmaan kaikki. Vaikka meillä 4 vuotta ikäeroa onkin, se tuntuu kokoajan pienemmältä ikäerolta, mitä vanhemmaks tullaan, joten ei sitä meistä juurikaan enää huomaa. Mä toivon et meidän välit pysyy aina hyvänä!Mä niiin rakastan sua siskoni pikkuinen


Ei etäisyys, ei vuodetkaan.
Ei mikään meitä erota,


xoxo, Jonna

2 kommenttia:

  1. oi ihana postaus:3 teistä ei heti uskois että ootte siskoksia,ootte nii erinäkösiä keskenänne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja et oo ainoo joka on sanonu noin... :D

      Poista