22.10.2013

Old loves, they die hard Old lies, they die harder

Hei taas!

Lupasin tosiaan palailla sitten synttärijuhlien ja muiden viikonloppurientojen merkeissä, mutta toisin kävi. Synttärikuvia en ole vielä saanut eikä Jyväskylästä sitten kuvia olekkaan. Postailen synttäreistä sitten kun kuvia sieltä saan, sori tästä vielä!

Eikun oho sori, onhan mulla pari villiä webbikuvaa…

Snapshot_20131018

Istuin yksin hattu päässä ennen vieraiden tuloa…

Snapshot_20131018_6

Iltaa kohden meno kuitenkin rupes villiintymään…

Snapshot_20131018_16

Leikittiin myös yksisarvisia. Minja oli arabi ja miä ja Jenna oltiin sen käärmeitä. Meillä on tästä hieno video minkä toivottavasti voisin tänne blogiinkin lisätä… :DD

mut sitten lahjoihin!

DSC_0060

Iskältä sain suoristusraudan. Aiemman raudan sain joskus jouluna 2010 muistaakseni, eli se on jo palvellu hyvän aikaa ja pääseekin nyt ansaitulle eläkkeelle. Mitä tätä oon jo testannu nii on tosi hyvä! Plussaa myös lämmönsäätelystä, aiemmassa raudassa ei tätä mahollisuutta ollut.

DSC_0059

Tässä tosiaan vanha ja uus vehje vierekkäin… :DD en tajua mitä toi valkonen skeida tossa vanhassa on, se oli jo ihan pinttynyttä vaikka sitä oon koittanu pois raaputella. Kuten kuvasta näkyy.

DSC_0062

Sain iskältä myös tämmösen kyltin, ja voin sanoo ettei vois paremmin teksti miuhun kolahtaa…

DSC_0061

Nää on sit kaverilta saatuja. En tiedä miks sain banaanin…… Muuminokkahuilulla on tarina ja sill on itseasiassa tulossa käyttöä ;D ok tuo kuulosti härskiltä… En oo tuota leffaa uskaltanu vielä kattoa, koska siitä ei tuu yhtään mitään jos katon kauhuleffoja yksin.

DSC_0064

Nääkin on kavereilta saadut, maailman hienoimmat korvikset (ja maailman hienoin tekotaiteellinen kuva)! Vielä toistaseks roikutan näitä venytyksissä mutta heti kun uskallan hommata uudet normireiät niin sitten rupeen käyttämään niissä.

Sitten haluan esitellä vielä muutamat korut, jotka ei kylläkään ollu synttärilahjoja.

DSC_0065

Tässä siis nämä venytykset! 16 millistä rakkautta, ah. Tähdt on Crazy Factorylta kuten myös perusvalkoset silikonitunnelit jotka on just korvassa. Venytyspuikon Minty pisti mulle noiden mukaan kun tehtiin kimppatilaus, kiitos siitä vielä! Oon kyllä ihan rakastunut näihin kuustoistamillisiin, joku 18 tai 20 himottais niin paljon mutta jos pysytään tässä nyt tovi kuitenkin.

DSC_0066

Nakitin äidin ostamaan mulle rannekoruja. Seppälästä kaikki nämä. En muista hintoja yhtään enkä löydä kuittiakaan, joten… Ei nää kuitenkaan yhteensä paljoo maksanut, jonkun kympin ehkä? Oon jo kerran saanu ton ison poikki… Onneks sisko kuitenkin sai sen korjattua.

Palaillaan toivottavasti pian taas, kaikki on aika sekavaa (taas) mutta koitan sen verran saada ajatuksia kasaan että pääsisin tänne teille avautumaan.

p.s. anteeks tagi 'vaatteet', en keksiny mitään osuvampaa :---D

p.s.x2 Joudutte kestämään nyt muutaman näitä synttäripostauksia vielä. Juhlista postaan mahdollisimman pian ja sit viikonloppuna pidetään semmoset ns. sukulaissynttärit ja myös muita kavereita ajattelin kutsua sillon joten lahjojakin saattaa tulla lisää. (ei, tämä ei ollu mikään vihjaus mun lahjomisesta :---D eipä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti