17.10.2013

Ja turhaan muut huutelee, se ei tätä terveemmäksi tee

Kaikki on niin tosi sekavaa taas. En jaksa enää kirjottaa sitä uudestaan ja uudestaan, se saa mut väsymään entistä enemmän.

DSC_0020 (2)

DSC_0077

DSC_0021 (2)

DSC_0044

DSC_0057

Haluatteko kuulla hauskan faktan? Miun polvet ja sääret on äärettömän tapaturma-alttiit. Ne on aina ihan mustelmilla ja haavoilla, niistä huomaa jos olen rymynnyt jossain. Ne puhuu elämästä.

Olen alkanut löytää itsestäni tuhopolttajan piirteitä, ainakin jos on kynttilöiden määrään uskominen.

Miun huone on kuulemma tunnelmallinen. Hassua että joku sanoo niin, viimeaikoina on tuntunut että se on miun pahin vihollinen itseni lisäksi.

Oon tullut ihan vainoharhaiseksi, pelkään liikkua yksin ja jos jään yksin kotiin yöksi, kohtaus on taattu. Tänään en uskaltanut tulla pois suihkusta, koska pelkäsin jonkun olevan oven takana odottamassa mua.

Kuvailin taas yksi päivä yksityiskohtia mun huoneesta, haluatteko nähdä niitä kuvia? Ajattelin myös kuvata mun lempparikosmetiikat tällä hetkellä.

Oon myös unohtanut kirjoittaa päiväkirjaan. Odotan edelleen muutamia kirjeitä. Oon säätänyt blogin ulkoasun kanssa mutta Blogger ei tottele mua.

Oon ollut pitkään hiljaa mutta mulla ei edelleenkään ole mitään sanottavaa. Huomenna vähän juhlitaan synttäreitä tyttöjen kanssa ja lauantaina lähden Jyväskylään. Maanantaina sitten koittaa vihdoinkin sweet sixxteen, jippiiiii.

Ja alkoihan mulla tosiaan syysloma, jolle mulla ei ole _mitään_ suunnitelmia. Aika mälsää oikeestaan istua vaan kotona mutta minkäs teet.

Palaillaan viikonlopun jälkeen taas, älkää hyljätkö mua ihanat.

8 kommenttia:

 1. voit tulla meille syys lomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no helpottas sinänsä jos tietäis et kuka oot

   Poista
 2. tuo toisiks ylin kuva on ihana:3 oot niin kaunis,ja nuo ruskeet hiukset käypi sulle yllättävän hyvin!mullaki on varsin tylsä loma ollu,nääh mut eipä tuo koulukaan niin houkuttas:c ja laita vaan niitä huonekuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :3 ja laitan niitä varmaan pian :)

   Poista
 3. D: etkö muka arvannu sanasta syys loma :((( yhys sana essi se täällä kirjoitteli :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oisit heti sanonu et pässihän se siellä kirjottelee!

   Poista
 4. arvet, mustelmat, etc kertoo siitä että ihminen on oikeesti eläny, etenki jaloissa!

  VastaaPoista