9.9.2013

Hopeless situation endless price I have to pay

Mä alan epäillä että oon enää varjo itsestäni.DSC_0476

Mihin on jäänyt se tyttö, kenestä on ihan okei näyttää tuolta?

128263739

Mihin jäi se tyttö, kenen mielestä EI ollu okei mennä kouluun ilman rajauksia ja tukka kiinni?

DSC_0235

Mun lempivaatteet on tätä nykyä villatakki, toppi, farkut ja kaulahuivi. Mitä enemmän ihoa piilossa, sen parempi. Siihen lisätään tennarit.

Naamaan suditaan ohut kerros meikkivoidetta, puuteria ja ripsiväriä. Huuliin laitetaan ohut kerros kevyesti värjäävää huulirasvaa. Tukka suoristetaan, vedetään kiinni ja tupeerataan ihan vähän. Lakkaa sen verran, että se ei klimppiinny vesisateessa. Vähän deodoranttia, hajuvedestä ei puhettakaan.
 
Tähän kaikkeen menee aamulla puoli tuntia.

DSC_0886

Nainen, MITÄ VITTUA? Mihin jäi bändipaidat, minishortsit ja –hameet, sukkahousut, nahkatakit, paljas pinta, ranteessa kilisevät korut, liian suuri määrä hajuvettä, räikeänpunainen huulipuna, mustat rajaukset, jauhokerrokselta näyttävä puuterikasa?

The mirror tells me lies
Could I mistake myself for someone
Who lives behind my eyes

 
DSC_0354

Mä olin ennen se joka jäi mieleen. Kovaääninen puhe, naurunpuuskat, värikäs tukka. "No Nitahan on täällä jo." Nykyään tilanne on enemmänkin "Ainiin, Nitakin on meiän ryhmässä." JA MÄ EN TODELLAKAAN HALUA SITÄ!

Jotenki oon varsinki ton puheen suhteen ruvennu arkaileen, oon usein aika hiljaa. Pelkään että ihmiset ei ymmärrä, mut sittemmi oon tajunnu et eipä taida olla mun ongelma. Jos et ymmärrä niin vika on sun päässäs, aika moni muu ymmärtää nimittäin. Enkä aio olla hiljaa, ikinä.

<SAMSUNG DIGITAL CAMERA>

Tiedättekö… yks päivä vakavasti harkitsin ottavani venytykset pois. Ihan oikeesti. Tuntuu että oon niin super hukassa itteni kanssa, et helpoin ois vaan kadota ihmismassaan.

Vituttaa koulu. Neljä päivää viikossa on keittiötä = ollaan keittiövaatteet päällä ja myssyt päässä. Mitenhän toteutan näitä mun omia ulkonäkövisioita silloin, kun tukka on myssyn alla sekasin ja meikkiä ei sais olla paljoo?

Tekis mieli lopettaa koko homma ja hakee keväällä lukioon. Ois aika kivaa olla psykiatri isona.

DSC_0002_thumb1[2]

No eipä siinä, tällä viikolla postiluukusta kolahtaa muutamat korvanvenytystarpeet että saadaan nää reiät nyt entistä isommiks (ryhmänohjaajakin sano et pitäis ottaa pois, luuletko?) ja niin. En aio säästellä eyelineria ja hiuslakkaa enää.

Voi kuinka paljon tekis mieli vetää koko homma plörinäks, värjätä tukka pinkiks, pukeutua verkkosukkiksiin, shortseihin ja bändipaitoihin, maalata silmät eyelinerilla.

Ja lopettaa koulu.

Will he escape my soul
Or will he live in me
Is he tryin' to get out or tryin' to enter me

 
Kuunnelkaa kaikki alla oleva biisi, se on mahtava.


6 kommenttia:

 1. Uskalla olla oma ittes ! oot just hyvä sellasena ku oot :)

  VastaaPoista
 2. ei susta saa psykiatria tekemälläkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siä sitte vissiin tunnet miut aika hyvin ku pystyt noin sanoon? :)

   Poista
 3. Ihana sisko <3 oo just sellanen ku sä oot, puhu nii paljo ku puhututtaa, oot ihana just tommosena <3 miu rakas pentu.

  VastaaPoista