10.9.2013

Nenärengas ja muutenki beautiful boy

Oon tänä aamuna saanut itseni ainoostaan avaamaan koneen. En oo noussut sängystä kertaakaan, koska kuume iski muhun taas. Jumankauta. No, mikä tässä ollessa.

WP_000212

Kännykkälaatu ♥ Kuitenkin!

Viimeaikoina mun elämään on kuulunu super sekavaa. Läheinen ihminen tekee kuolemaa ja se pisti miettimään omaakin elämää. Ja sain maailman parhaan idean, ehkä se onki sit keväällä yhteishakua ja syksyllä koulun vaihto jos mieli ei muutu ennen sitä.

WP_000218

En tykkää mun headerista enää :( Nainen hyvä, opettele päättämään.

Haluisin hirveesti pinkkiä tukkaa ja sivuottista. Ja korvien laajennusta, jota on onneks pian tulossa. Puhun muuten ihan samoja juttuja ku viime postauksessa…

Olin unohtanu omistavani ylemmässä kuvassa esiintyvän farkkutakin tapaisen. Se on se Seppälän takki minkä esittelin heinäkuussa täälläkin. On ylipäätään super koomista miettiä heinäkuuta ja sitä kaikkee surkeutta mikä mun elämässä velloi. Nyt kaikki on oikeestaan aika hyvin. Hih.

WP_000235

Ettäs tiesit.

Viimeaikoina on soinu paljon Mötley Crüe, Ozzy Osbourne , Pretty Boy Floyd, Lita Ford ja Vixen. Pitkästä aikaa kasarimusaa, siitä on oikeesti aikaa ku oon kuunnellu tämmöstä musaa. Oon viimeaikoina kuunnellu ihan älyttömästi SPEKTIÄ. Mitä helvettiä?

Haluatteko tämänkin kuun lopussa semmosen kuukauden lempibiisit-postauksen? Voin listata myös muita lemppareita, esim vaatteita, ehdotelkaas!

Oon myös ajatellu semmoista Minä-postauksen tapaista uusille lukijoille. Voisin vastailla joihinkin teidän kysymyksiin ja kertoo itestäni asioita, joita haluatte tietää. Ja ylipäätään kertoo, et kuka täällä koneen toisella puolella tätä kaikkee sontaa oikeen syöltää.

Onko kukaan muu jäänyt BB-koukkuun? Täällä on nimittäin yks! Ehdoton ennakkosuosikki on Andy, loistojäbä ja loistavat mielipiteet. En enää ihmettele yhtään, miks jotkut sanoo sitä idolikseen.

Ja Andysta ja musiikista päästään aasinsiltaa pitkin siihen, että oon viimeaikoina popittanu Avenged Sevenfoldia ihan kiitettävästi terveisin kaikki mun Spotifyaika menee siihen…. Se on liian hyvä! Ja Synyster Gates liian kuuma mies.

synyster_gates___so_far_away_by_foreverjimmysullivan-d4lmta1

Kuuuumaaa. Nita keskity.

Tää on kyllä varmaa miun elämäni turhin postaus :---D ei vaan tee mieli selittä mitään järkevää mutta tekee mieli selittää kuitenkin joten selitetään sitten epäjärkevyyksiä.

Kuuntelen Juice Leskistä ja hytkyn epämääräisesti mukana. Vieressä on levy suklaata ja laukussa on upouusi matikankirja. En ikinä ois uskonu et ostan matikankirjan ite mutta kaikkeen sitä näköjään ryhtyy.

Haluisin niin paljon tatskoja. Ja nenäkorun! Ja lisää vaatteita, tarkotus ois pistää tilausta Ruotsin puolelle pitkätukkasille pojille. Hehehe.

DSC_0659

Mul on aika ikävä Maaningan kovinta retardia. Nähdään pian vammanen. ♥

Viikonloppuna ois tarkotus Minjan ja Roosan kanssa viettää aikaa meillä ja pelata Slenderiä, jonka latasin lievän pakotuksen alaisena ja pelasin kerran. Never again, ainakaan yksin…

Eiköhän oo aika lopettaa tää ylirandom hablahabla tähän ja kirjoittaa sitkun saan mun aivot järjestykseen. se on moro!

ps.

1240222_570356576357594_1613552270_n

12 kommenttia:

 1. Mä oon nähny ton vikan kuvan jo tarpeeks monta kertaa et kiitos et täälläki näkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oota vaa tuun pistää sen sun seinälles aika usein

   Poista
 2. Sevenfold !! Ihanaa ku joku muuki bloggaaja on sitä mieltä että ne on hyyyviä :-D ja just eile kirjottelin postausta tatuointikuumeesta.. Jokoha alkais uskoa siihe salaisee yhteytee meiän välillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi herranjestas tää alkaa käydä tosi pelottavaks ! :D

   Poista
 3. Mitä sä aijjot tehä keväällä sun koulun suhteen!
  ja hih mullakii on ikävä<3 pian näemme taas!!

  VastaaPoista
 4. Ainiiiin ja tee joku semmoin lempivaate postaus:)!

  VastaaPoista
 5. mies oli kuuma, kunnes teki hiustenmuodonmuutoksen :'(

  VastaaPoista