3.8.2013

Päivä silmänsä sulki, autot ohitse kulki Kai ne vielä etsii omaa onneaan

Miulla ei ihan hirveesti oo semmosia ystäväystäviä, joihin voisin turvautua pahan paikan edellä. Mutta kuitenkin muutama. Ja arvostan niitä ihmisiä liikaa. Tämä postaus onkin siis ylistyspostaus niille ihmisille.

Nää ei oo sitten minkäänlaisessa järjestyksessä.

DSC_1482

Ensimmäisenä on Minja.

Tutustuttiin seiskaluokan alussa, en ees muista miten. Muistan kuitenkin sen, kuinka menin liikuntatunnin alussa kysymään "voitko juosta mun kanssa maastotestin?" No, me reippaasti "juostiin" ja saatiin ajaks 15 minuuttia ja 30 sekuntia.

Seiskan syksyllä aika vajavaisesti pyörin Minjan kanssa, mulla oli muut piirit ja Minjalla omat. Keväällä sit kuitenkin tapahtu jotain, ja mä rupesin pyörimään siinä porukassa. Sille tielle on jääty, ja nyt peruskoulun loppuminen erotti meidät.

Minjan kanssa meitä yhdistää samanlainen huumorintaju ja vammaset jutut. Asutaan lähekkäin joten nähdään aika usein. Koitin miettiä tähän jotain parasta muistoa, mutta tulee liikaa mieleen juttuja. Ehkä Kouvolan reissu maaliskuussa ja autossa raikaava Matti ja Teppo.

DSC_0926

Sitten Iida.

Iidan kanssa ollaan tunnettu oikeestaan aina. Iida on mun siskopuolten ja velipuolen serkku, joten käytännössä "serkku" myös mulle. Tai ainakin niin me ollaan sovittu. Iida oli pentuna mun paras kaveri, voi niitä leikkejä aina… Terveisin Iida 5v ja Nita 7v pomppii trampoliinilla ja laulaa "RYYPPÄÄMÄÄN RYYPPÄÄMÄÄN JOKA AAMU SÄNNÄTÄÄN"….juu

Iida on oikeesti aika retard. Mutta ihana. Iida kuuntelee ja lohduttaa, ja myös avautuu mulle. Siitä tulee aina hyvä mieli. Tiedän että Iidaan voin luottaa TÄYSIN ja Iida luottaa muhun. Meidän välillä ei oikeestaan oo salaisuuksia.

DSC_0634

Ja Venla… voi ei mitähän tästä tulee.

Venlan kanssa tutustuttiin aikoinaan Aapelissa (…XD) ja myöhemmin jatkettiin juttelua Kavereita.netissä. Venla taitaa olla miun eka kunnollinen nettikaveri, kenet oon myöhemmin nähny ja kehen oon tutustunu silleen kunnolla.

Nähtiin ekaa kertaa meillä. Muistelen lämmöllä sitä aikaa ku Venla oli ujo ja hiljanen (♥ rakkaudella), nykyäänhän se on kaikkee muuta…

Venlassa on parasta yhteinen musiikkimaku, luotettavuus ja no huumorintaju… Ollaan monesti muuten saatu kuulla olevamme kaksosia, mistähän johtuu!

04fbf970a81811e284b222000a1fbcf6_7

Viimesenä muttei todellakaan vähäisimpänä Pauliina.

Pauliinan kanssa ollaan oikeesti tunnettu pien ikuisuus, kakkosluokasta asti. Vaihdoin silloin Rantakylän kouluun ja Pauliina tais olla mun eka paras kaveri ikinä. Meillä oli sillon ihan hölmöjä juttuja. Pauliinan seurassa oon myös ekaa kertaa epätoivosesti yrittäny lintsata koulusta ja saanu ensimmäisen (ja toivottavasti viimeisen) poliisikyydin kotiin.

Ei moneen vuoteen oikeestaan vietetty aikaa kunnolla mut nyt keväällä ruvettiin juttelee taas enemmän ja viettää aikaa koulussa. Ihana tyty ja toivottavasti nähään pian ♥

Tosiaan, tässä ei ollu kaikki mun ystävät. Ja kaikki niistä on äärettömän ihania ja tärkeitä, mutta en vaan jaksa kirjoittaa enempää. Kiitos että ootte olemassa ♥

Ja nyt tähän loppuun biisi, mitä rakastan ihan tajuttoman paljon.

Well somewhere in the town,
Well she’s out running round
She’s having too much fun to slow her down.
But youth just goes too fast,
And she won’t let it pass,
She’s gonna go out there and make it last.

12 kommenttia:

 1. Oi että tuituitui ♥
  Ja ei hyvä luoja se poliisipaska :DD TRAUMAT
  Mut joku päivä pitää oikeesti nähä!

  VastaaPoista
 2. ahaha muistan varmaan ikuisesti sen maastojuoksun :DD mutta oot ehana retardi! ♥

  VastaaPoista
 3. Aapeli on kaiken pahan alku ja juuri:) ja ihana ku löysit nuin edustavan kuvan:) mutta öhööhöh oot homppeli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kuva on just loistava kuvaamaan meitä!! Aapeli ♥

   Poista