21.7.2013

And when I lose myself I think of you

Jostain mystisestä syystä en osaa enää nukkua. Kuuntelen musiikkia ja kirjoitan.
Mun päiväkirja on täynnä mitä oudoimpia asioita, mitä en halua tuoda julki täällä. Ehkä ihan hyvä.
Muuten, mitä mieltä siitä että postailen nyt näin usein? Onko liian usein, mennäänkö jo liian vauhdikasta tahtia?
Tänään ajattelin kirjoittaa jostain mitä en oo tehny ehkä koskaan kunnolla; nimittäin vaatteista.
Mä en oo mikään himoshoppaaja. Jos tiedän mitä haluan, haen sen. Mut en osaa pyöriä päämäärättömästi kaupoissa haalimassa syliini tavaraa, eikä mulla edes moiseen ois pahemmin rahaa. Mun hotsittelulistalla kuitenkin on aika paljon tavaraa, ja ajattelin nyt vilauttaa sitä listaa pääpiirteissään.
PicMonkey Collagejipii
Nämä siis Gina Tricotista.
1. Mustat farkut, 19.95e. Tarviin mustat farkut, edelliset jotka palveli mua jonkun kaks (!!!! kelatkaa) vuotta, on vihdoinkin kulunu perseestä puhki. Viimeistään syksyks siis nämä.
2. Perusmusta villapaita, 19.95e. Helppo ja kiva yhistää kaikkeen. Tähän varmaan hommaisin muutamia hopeita niittejä olkapäihin nii ois viel kivempi.
3. Piikkirintsikat, 29.95e. Siis oikeesti, kuka muka ei haluais näitä??? Maailman hienoimmat, haluun näitä niiiin paljon.
PicMonkey Collagejoo
Sitten vähän KILLSTARin juttuja. Oikeesti, käykää tuolla kaupassa jos nää paidat yhtään sytyttää. Tai nahkatakit, jumalauta tuolla on niin hienoja viritelmiä etten ehkä kestä.
1. Go to hell- paita, ~25e. SIIIS oikeesti eihän tätäkään tarvii selittää. Ei näitä mitään tarvii.
2. Grumpy-paita, ~28e
3. Unicorn-paita, ~25e
PicMonkey Collagejee
Sitten. Bändikamahimotusta. Bändipaitoja ei voi olla koskaan liikaa!
1. BlackRain-huppari, 45e. Mulla on vaan vähän huppareita, ja ei yhtään bändihupparia. Kyllä tää päällä kehtais pyöriä ulkona ja vaikka keikkajonoissa!
2. CRASHDÏET-paita, 15.21e. Tässä paidassa on kaikkee: Dave Lepard ja London kusenkeltaisessa tukassa. Ja muutenki vaan niin taju siisti, en voi elää ilman tätä!
3. A World Without Rules-paita, 24e. En ees sano enää mitää, upee.
4. RainGirlz Star-paita, 15e. Suhteellisen halpa bändipaidaks ja niin simppeli. Haluisin myös ehkä sen tunikaversion tästä.
PicMonkey Collagekorvat1
Ja sitten… 8) jokainen tietää varmaan mun obsession korvanvenytyskoruihi. Oon ajatellu venyttää mun korvat 16mm, ja siihenhän tarvitaan tunnetusti paljon koruja. En oo laskenu noiden yhteishintaa ja ööö en ees uskalla.
PicMonkey Collagekorvat2
Ja sitte vielä vähän lisää.
Näiden päälle TARTTEISIN kuulokkeet, mun vanhat sano just ittesä irti.
Ainiin, kertokaas jotain mielipidettä mun blogin uudesta taustasta! Tulee varmaan uus bannerikin, heti kun jaksan kuvauttaa itteeni hiukan. Niin ja mielipiteitä myös postauksesta, postaustahdista ja ihan mistä vaan! Kommentoikaa kaikki jotain kivaa ni tuun iloiseks! :----)

6 kommenttia:

 1. hyvä postaus mun mielestä! ja muutenki kivan oloinen tää blogi, omistamme melkee samanlaisen musamaun :D nii ja just hyvä tää postaustahti, ei ainakaa mua haittaa :)

  http://rrocknrollchild.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiitos mielipiteestä, mietin et pitäiskö tiivistää tahtia mut ilmeisesti ei! :)

   Poista
 2. et todellakaa, ainakaa mun mielestä postaa liian usein! c: sulla on just ihana tyyli postata nii kyl näitä nyt jaksaa lukee :>

  VastaaPoista
 3. hohoo mulla on toi crashdïetin paita, jossa londonilla kusenkeltaset hiukset c:

  VastaaPoista