11.4.2013

Give me a kiss before you tell me goodbye

Heyoo! Tosiaan, kaikki varmaan huomas että eilen räpsähti sata täyteen. Jumankauta, KIIITOS! Ja näyttää nyt siltä että teitä on jo yks lisää, ihan loistavuutta! Musiikkipostaukset saa jatkoa kunhan saan vähän koulujuttuja tästä alta pois, painaa yks äikänjuttu aika ikävästi päälle.
En oo tehny mitään erikoista tässä, Valtterilla oon majaillu tosi paljon ja Venla oli meillä. :D käytiin kuvaamassa Venlan kanssa, joten nyt niitä!
DSC_0733 DSC_0755
      DSC_0758
DSC_0807
Siinäpä niitä. Kiva naama mulla yms.
Stressiä pukkaa vaikka miten paljon ja vaikka miten monesta asiasta ja mielialat heittelee miten huvittaa. Hienoahienoa, kun vaan osais hillitä itteään. Fiilistä on kyl positiivisesti nostanu tää päälle puskeva kevät ja sitä myöten myös kesä jolle on ihan parhaita suunnitelmia. Mahtavuutta, ei voi muuta sanoo.
0b961fbea28b11e28c6a22000a9f3c64_7
Hehkeenä aamuysiltä paistamassa lettuja kotsantunnilla. Luulin olevani tossa huono mutta tuli todistettua että huonompiakin on. Kiitosta vaan pojille kunnon nauruista.
Ei kai tässä muuta, elämässä kaikki on hyvin ja oon rakastunut. Pitkästä aikaa. Tuntuu ihan kivalta. Ja enää 35 päivää niin peruskoulu on ohi, kelatkaa sitä sitte!

2 kommenttia:

  1. Se on nii outoo ku ihmiset sanoo kotsa :---DDDdd meil oli aina köksä :D

    sori random en ees tiiä miks sanoin :D

    VastaaPoista