17.4.2013

Dear diary I'm here to stay

Ootte varmasti oottanu tätä, nimittäin musiikkipostaukse toista osaa! Ekassa osassa tosiaan oli musiikkimakuhistoria, ja tässä postauksessa tarkoituksena on esitellä lempibändit. Viimesenä tulee sitten lempibiisit. Ajattelin ensin että esittelen nämä samassa postauksessa mutta no… Alotetaas! Ja kuvathan on sitten netistä, jossen asiasta erikseen mainitse.
RecklessLoveFront
Osa bändeistä tulee olemaan satunnaisessa järjestyksessä, mutta Reckless Love tulee pitämään kärkisijaa. Kesällä (tarkalleen ottaen 8.6) tulee täyteen 3 vuotta ekasta keikasta. Kelatkaa! Sen jälkeen on tullu kierreltyä enemmän tai vähemmän bändin perässä, nimittäin 18 keikan ja 3 baarikytiksen verran. Tiedän, monen mielestä tää bändi on säälittävä, pellebändi ynnä muuta mutta arvatkaa mitä? I_DON'T_CARE. Oon saanu kuunnella huuteluita koko tän kolme vuotta mutta se on varmaan sitten niiden huutelijoiden ongelma. Reckless Love forever ja sillä selvä kiitos nam.
BlackRain
(Voi jumalauta nyt. kirjotin tähä romaanin ja onnistuin poistaa siitä kaiken…. yritetääs uusiks. vittu. :D) Tosiaan, teiltä lukijoilta tuskin on jääny huomaamatta mun suuri innostus tätä bändiä kohtaan. Koko juttu lähti liikkeelle Overloadedin musavideosta. Nythän bändiltä on tulossa uus levy kesäkuun 10. päivä, jota ainakin ite ootan innolla. Muutamia uusia biisejä on jo kuultu ja oi jumalautaaaaaaaa oon taivaassa. Se levy tulee olemaan vitun loistava, sanokaa mun sanoneen. En oo koskaan nähny BlackRainia mutta ehkä vielä joskus. "Ehkä."
     284046_10150263258187250_91588437249_7568517_5482464_n
Ruotsin poijjaat eli CrashDïet! Kesällä tulee kolme vuotta täyteen senki popittelusta ja tosiaan kahesti nähny. Kesän alussa heti tulee kolmas kerta joten ei paha! :D Peter London on oikeesti mulle aikalailla Jumalan asemassa ja oon niin onnellinen että oon kyseisen miehen tavannu.
Sitten, bändejä ja artisteja satunnaisessa järjestyksessä:
Pääasiassahan miun musiikkimaku perustuu uuempaan musiikkiin. Tottakai nyt jotku vanhatkin menee, mutta enemmän kallistun jonku Hardcore Superstarin puolelle kun esimerkiks Mötley Crüen.
Crue
Mötley Crüe
images
Ozzy Osbourne
        Pretty Boy Floyd 1
Pretty Boy Floyd
santa-cruz-20111011005219
Santa Cruz
Hardcore Superstar
Hardcore Superstar
69-eyes
The 69 eyes
  herra_ylppo
Herra Ylppö & Ihmiset
Stam1na_pic_56
Stam1na
Kuten huomaatte, mun musiikkimaku on aika laaja. Nää bändit varsinki on ollu nyt viimeaikoina popituksen uhreina. Kuitenki varmaan siitä suosikkibiisipostauksesta saa vähän paremman käsityksen, että miten laaja mun musamaku oikeesti on. Seuraavaan kertaan siis!

3 kommenttia:

  1. Sait haasteen :)

    http://losinmyinsanity.blogspot.fi/2013/04/haastettu-plus-guvatuksia.html

    VastaaPoista