12.12.2013

ANTEEEEKSI tästä hirveestä postaustauosta, joka kyllä jatkuu edelleen. Mun omasta koneesta meni taas joku osa paskaks (nimenomaan taas, vois räjäyttää koko vehkeen) ja mulla on käytössä äidin varakone.

1) Tässä on Windows 8 jonka käyttö on mulle ylitsepääsemättömän hankalaa. Ehkä oon jälkeenjäänyt koska puhelin + kosketusnäyttö = osaan käyttää, mutta koneella tää saa mut niin hermoromahduksen partaalle etten tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Eniten kyrsii ehkä se kun liikuttaa hiirtä sivulle niin tää hyppää tohon alotusnäytölle... JOO MITÄ.

2) Syystä X tää masiina jäätää jossain vaiheessa ihan hirveesti. Tiettyjen blogien avaaminen on hyvin hankalaa puhumattakaan mistään muista sivuista, joilla on paljon tekstiä ja kuvia. Eli arvatkaa mitä käyn kun samaan aikaan kirjottelen Bloggeriin, lataan kuvia Flickriin, oon Facebookissa ja kuuntelen YouTubessa musiikkia? Jepjep.

JOTEN! Malttia siellä ruudun toisella puolella, mua harmittaa ihan älyttömästi tää tauko ja oikeesti tekisin lähes mitä vaan että pääsisin kirjottelee teille pian. Saan oman koneen viimeistään kahden viikon päästä huollosta joten palaillaan viimeistään sitten. Olette hirveen ihania ja teitä on jo ihan hirveän paljon! En tajua mistä teitä putkahtelee, oon äärettömän hämmästyny koska mun elämähän on ihan älyttömän tylsää. Lupaan kirjotella teille paljon postauksia rästiin, joihin lisään sitten kuvat omalla koneella ja spämmin teitä niin paljon että kukaan ei jaksa enää ikinä lukea tätä. (älkää tehkö niin)

Kuitenkin, jos joku teistä on kiinnostunut seuraamaan mun elämää tauon aikana, niin siihenhän on monia mahdollisuuksia jotka voidaan kerrata vielä kerran:

toofastfor @ Twitter

toofastfor @ Tumblr

värivirhe @ IRC-Galleria

toofastfor @ Instagram

ja sitten on vielä blogin oma fb-sivu, jolle pääset tästä! Voisin ruveta aktiivisemmaks tollakin puolella, voisin spämmiä sitä samalla tavalla kun omaa fb'tä, yhtä laadukkailla jutuilla... Käykää kaikki tykkäämässä niin saatte namia. Ehkä.

Mutta juupelispuupelis, palaillaan siis viimeistään kahden viikon päästä, älkää kadotko mihinkään sieltä ruudun takaa!<3 p="">


 

4 kommenttia:

  1. Olen aika uusi lukija ja ihan relax, en ainakaan minä mihinkään katoa, vaikka tulisikin postaustauko tai postaaminen olisi epäsäännollisen säännöllistä. ^^, Sun blogi on kuitenkin yhtä ihana ja mukava ja kaikkea muuta positiivista. ((:

    VastaaPoista
  2. Joo, tuntuupas nyt tyhmältä kommentoida jo toista kertaa, mutta sulle olisi kuitenkin haaste mun blogissa, jos kiinnostaa tehdä c:
    http://kaksipientapalleroa.blogspot.fi/2013/12/haaaaste.html

    VastaaPoista