30.11.2013

Kysyt miksei mekin voitais lähtee täältä helvettiin

Tämän kuun musiikkisuosikit, taas!


 Muistan niin hyvin kun kuukauden alussa kuuntelin tätä paljon, varsinkin bussimatkoilla. Mietin vaan et "pitää muistaa pistää tää kuukauden soitetuimpiin!11"


En oo aiemmin kuunnellut vanhempaa Haloo Helsinkiä muutamaa biisiä lukuunottamatta, mutta tää pyöri tosi usein YouTuben suostituksissa ja ajattelin, etten menetä mitään vaikka kuuntelisin. ONNEKS KUUNTELIN.


Oon aina koittanut painottaa sitä asiaa, että en ole millään tavoin genreuskovainen. Kaikenlainen musa menee, jossa niissä vaan on se joku juttu joka tarraa niin tiukasti kiinni että sitä on pakko luukuttaa niin kauan että järki lähtee. Juomalaulu ja Pyrkiny Vähentää on just tämmösiä kamaluuksia jotka tarttuu päähän (enkä voi kieltää sitä tosiasiaa että Spekti on aika ihana....) ja Haurasta taasen on aina ollu mun mielestä hyvä biisi. 


Tämä. Ihanin. 


No tarviiko tätä ees selittää.. Coverit on ihania ja Bodom tekee ne vaan liian hyvin. 


Eksyin kuuntelemaan Kätilöiden uusinta ja tää kolahti varmaan eniten. Harvoin tulee soitettua biisiä about 10 kertaa peräkkäin mutta kappas, tälle olen tehnyt niin! 


K&K julkas uuden musiikkivideon vähän aikaa sitten ja muistin taas miten hyvä biisi tää on. 


Tätä oon kuunnellu hirveissä tuskissa, keikalle meno ois ollu ihan kivaa mutta oon köyhä. 


Koko Sannin uusin levy on ollu tehosoitossa sen julkasusta asti. Pidän harvoista suomalaisista artisteista, mutta eihän tätä vaan VOI olla rakastamatta?!Tuun rakastamaan Kaija Koota (salaa) tästä ikuisuuteen, aamen. 

Noniin saatiin sekin alta pois :D vähän erilaista musiikkia mitä multa vois yleensä olettaa! Fressiä vaihtelua, ehhkäpä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti