24.10.2013

Siinä sä olet taas toivomassa että tänä iltana sun ei tarttis yksin mennä kotiin

Hei vain.

Alkaa olemaan kirjoitusinto aikalailla nollassa. Koitan kestää ja kaikki mitä blogin puolelle tulee, niin kestän. Jos jotakuta ei kiinnosta se mitä kirjoitan niin suksikoon suoraan sanottuna vittuun täältä. Kuitenkin siinä vaiheessa kun saan Ask.Fm'n kommentin luokkaa:

Vedä ittes naurunjatkoks ja leiki lentäjää siin samalla :DDDDDDDDD BITCH!!!! 

tai 

lepakko, lentele kauas kauas kaukaisuuteen, jossa sua ei kukaan tunne! :DDDD Säälittävä! Leijua ja kirjotella kuinka elämä on paskaa ja angstaa vähän lisää ni hyvä tulee :DDDD
niin voin kertoa että motivaatio kirjottamiselle on ihan helvetin pieni. Nää ihmiset ei mua selkeesti tunne koska pystyvät sanomaan mun 'leijuvan' sillä kuinka elämä on paskaa (mitä mun elämä ei muuten ole (: ) enkä vaan jaksa käsittää et miten joku viitsii tulla sanomaan tuntemattomalle tommosta. Kai se on se anonyymiys minkä taakse on helppo verhoutua. En jaksa lähtee arvailemaan keitä ootte, koska ei oikeesti kiinnosta. Jos tuntisitte mut niin ette luottais siihen mitä kirjotan nettiin, vaan tietäsitte asioiden oikean laidan. Jos kirjotan surullisia postauksia niin koko elämäkö on paskaa? Miten ois vaikka huono ajanjakso? TAI entä jos on tapahtunu asioita joista ette tiedä mitään mutta jotka tekee mut surullisiksi? Menkää itteenne, mun ei todellakaan just nyt tartteis jaksaa tätä teidän perseilyä pitkin internettiä. 
 
WP_000315 

 No mutta, mitä muuta mulle kuuluu?

Oikestaan ihan tosi hyvää! Oon pitkästä aikaa ollut onnellinen ja se on kivaa. Mulla on maailman parhaat ystävät ja tulossa maailman siisteimpiä suunnitelmia. Tulossa on ainakin yksi keikka, ja myös Black Sabbath himottais enemmän kun laki sallii. Se kuitenkin ois kovin kallista. Haluaisin myös nenäkorun. Ens kuussa lähdetään Helsinkiin Venlan kanssa ajelemaan metroilla. Motivaatio kaikkeen on nollassa, onneks on loma. Äiti osti mulle eilen kivat legginsit ja pistin tilausta menemään Ruotsiin päin, sieltä on tulossa kivoja ruotsalaisia juttuja hihii.


WP_000335

Tämmöstä luvassa siis helmikuussa, en jaksa odottaa! Viimeeks Panttereiden ollessa Suomessa ikärajattomalla, keikka oli mitä loistavin joten odotukset on aika korkeella. En usko että tää bändi ainakaan odotuksia alittaa, ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu ja show on jotain niin mahtavaa. On niin siistiä miten jotkut voi tehdä maailman suurimmista rock-kliseistä parodian ja silti vetää sen niin tosissaan.

Tän postauksen kuvat on muuten ladattu Flickrin kautta! Meni hermot lopullisesti Bloggerin kuvien raiskaukseen joten katellaan jos laatu ois nyt vähän parempi. Muutenkin Bloggerin takia lähtee järki, tää ei näytä mulle uusia postauksia kunnolla eikä anna vaihtaa blogin taustaa. Olin niin raivoissani jossain vaiheessa että suunnittelin koko blogin poistoa. En ilmottais kellekkään, katoaisin vaan ja se siitä. Niin mä tulen joskus päättämään tänkin kirjoitusuran. Ilman pitkiä jäähyväisiä.

Toivottavasti saan pian motivaation takaisin niin saan tännekkin aikaan jotain fiksua. Halusin vaan nyt avautua onnellisuudesta ja noista anonyymeistä. Kiitos niille kivoille anonyymeille jotka minua puolustaa ja kusipääanot haistakoot paskan, jos joku ei minusta pidä niin se ei hidasta mua, päinvastoin.

P.S. Sinä joka minun blogista halusit niitä ristiriitaisuuksia löytää, niin tästä postauksesta niitä löytyy varmasti paljon!


6 kommenttia:

 1. ää älä edes puhu blogin poistamisesta:'( yhyy oot paras♥ minusta ne sinun syvällisemmät postaukset on kauniita ja saat ite päättää mitä tänne kirjotat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää kiitos♥ niin munkin mielestä se on lähinnä mun päätettävissä mitä tää pitää sisällään mutta näköjään kaikkien mielestä ei...

   Poista
 2. En kans käsitä miten jotkut anot kehtaa tollasta laittaa, ymmärrän et joskus on hauska vähän trollailla jotain semi harmitonta, mut tollaset ittensä tappamisjutut menee jo ihan yli. Miksi ihmeessä pitää olla toisille ilkeä, oon aina kelannu et kokeeko ihmiset jotain nautintoa siitä. :D Tottakai takasin saa sanoa mut en tajuu niitä ketä alottaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskon et jokanen meistä on joskus trollannu jotakuta jollain pikkujutulla, jossei nyt blogien ja ask.fm'n yms aikaan nii vähintäänki nuorempana. :D mut eipä tulis ainakaan itelle ikinä mieleen sanoo kenellekkään jotain tyyliin et 'meeppä tappamaan ittes' tai jotain :D

   Poista
 3. Ooi sä oot tulossa Steel Pantheriin myös!! c: hihii.
  Ite en oo kyseistä bändiä ikinä livenä nähnyt ja on kyllä odotukset tosi korkeella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin luvata että tuskin tulet pettymään! :)

   Poista