15.9.2013

Just another psycho

On ihan super pelottavaa miten heikosti loppujenlopuks hallitsen itseni.

553de4e6d38011e280cd22000a9f18de_7

En osaa pitää edes mun ajatuksia kasassa. Koitan olla ajattelematta jotain mikä satuttaa, mutta silti se puskee mun mieleen joka helvetin kerta, kun sen ei pitäis. Ehkä tän takia mun on vaikea päästä yli ihmisistä, tapahtumista ja tunteista.

077ee6e27c3711e2ba2d22000a1f97cd_7

Oon myös ihan armoton mielihalujen uhri. Jos mun pää päättää haluavansa jotain, sille ei pistetä vastaan. Oon huomannu tän esimerkiks herkkujen ja tukanvärjäyksen suhteen.

Normaalisti huolehdin mun hiusten hyvästä kunnosta ja oon ihan kriittinen niiden suhteen, mut kun saan päähäni (heeheh) uuden hiusvärin, kiinnostus lakkaa. Saatan helposti heittää päähän kaks vaalennusta päivässä. Tai niinkun kerran, vaalensin punasta tukkaa pois just kahdella värillä, meni hermot ku se ei vaalentunukkaan ja heitin MUSTAN päälle. Nainen, mikä logiikka kun tavottelet blondia ja viskaatkin mustan päälle?

Nytkin himottais taas blondi tai varsinkin räikeenpinkki tukka, mutta oon päättäny pitää itteni ulkopuolella niistä. Tukka ei vaan kestäis enää.

nimetön

Kaikkein pahin taitaa kuitenkin olla mun kyky suuttua. Siis oikeesti, saatan suuttua ihan pikkuasioista. Ja kun suutun niin siitä on leikki kaukana. :D

Usein musta tulee nopeesti ihan naurettavan vihanen. Ei tarvita kun pikkuasia niin alkaa kiehumaan yli. Ja kun kiehuu yli niin sit lähtee tavarat pitkin seiniä ja ovet paiskoutumaan. Oon tainnutkin kertoo siitä, kun potkasin mun huoneen oveen lommon isoveljen aukoessa päätään mulle? Tai kun suutuin äitille ja heitin kaikki mun levyt seinään ja kaadoin tuulettimen?

Mä en tiedä mistä tää tempperamenttisuus johtuu mut ois kiva saaha siihen jotain rauhotusta. Voin sanoo ettei se elämä mun kanssa oo helppoo, mut ei se oo mulle itellenikään hirveen helppoo. Hävettää aina kun pikkuasiasta rupeen riehumaan ja usein se päättyy siihen et itken vuolaasti niinku pikkulapsi ja kaipaan jotakuta lohduttamaan.

ba35e91aa74e11e2a12822000a9f18f6_7

Näiden piirteiden vuoksi oon todennu että oon ehkä turhan vaikee muille käsiteltäväks. Kuka jaksaa kattoo sitä ku en saa jotain tavaraa ja nyyhkin sen takia? Tai kun mulle huomauttaa jostain niin viskon kamat seinille? Ehkä on vaan parempi pitää toiset ulkopuolella tästä niin säästyvät paljolta pahalta.

Kertokaa tekin, löytyykö keltään samanlaisia sekopääpiirteitä? :D

2 kommenttia:

  1. Tuli vaan mieleen että jos käytät hormonaalista ehkäisyä esim. E pillereitä niin niillä voi olla vähän ton tyyppisiä oireita, merkkiä vaihtamalla saattaa parantua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää muuten varmaan ottaa tää puheeks lääkärin kanssa ku sinne parin päivän päästä meen :D syön minipillereitä ja oonki lukenu et niissä saattaa olla moisia oireita mut en oo aiemmin osannu yhdistää... kiitos tästä!

      Poista