29.7.2013

The memories don't wanna go away They're like the sweetest tattoo Of you

Eiköhän jatketa reissupostauksilla ja hypätä sitten siihen, kun lähdin käymään Maaningalla, tuossa suurkaupungissa… mitä?

Matka sinne alko paremmin, mitä ois voinu toivoo. Olin menossa ostamaan lippua junaan, mutta se oli täynnä. Päätettiin äitin kanssa sitten etten lähde ees yrittämään, ei huvittais istua käytävällä koko matkaa. Mietittiin siinä pieni hetki mitä tehdään, olin kuitenki menossa Venla rippijuhliin, ettei ollu vaan niinsanottu huviretki. Hetki mietintää ja äiti päätti, että se vie miut. Kiitos äiti ♥ Vaikkei se tätä varmaan luekkaan. Mikä on ehkä ihan hyvä :D

Koukattiin Pieksämäen kautta hakemaan äitille kaveri paluumatkaks kyytiin, ja eikun kohti Suonenjokee ja sitä kautta Maaningalle!

Pysähyttiin semmoselle ihanalle levähdyspaikalle ku halusin hiukan kuvata. Ajetaan aika usein tuota kautta mummolaan Pielavedelle ja ollaan pysähdytty siellä aina ku jaksan muistaa. Rakastan tuota paikkaa niin paljon, ehkä suomalaista maisemaa parhaillaan. Kirjotin joskus äikän aineenki tuosta paikasta ku piti kuvailla suomalaista kansallismaisemaa ja sain siitä jonku ysin kai :D Tosiaan, tuossa kohtaa menee tie järven ja lammen välissä. Se on ihan tosi kaunis paikka!

DSC_1897

DSC_1900

Harmi ettei aurinko paistanu, tuo paikka ois ollu niin paljon kauniimpi. :(

Kuitenkin, jatkettiin sit matkaa ja saavuttiin jossain vaiheessa iltaa Maaningalle! Äiti lähti ajamaan kotia kohti ja miä rupesin viettää iltaa Venlan kanssa. Ei tehty mitään erikoista, lähinnä juteltiin ja käytiin aikasin nukkumaan, koska seuraavana päivänä ois rippijuhlat ja tartteis energiaa.

Heräiltiin aamulla aikasin, kävin suihkussa siinä ja laittauduin kaikessa rauhassa. Venla oli lähteny kirkkoon jo aiemmin ni popittelin siinä musiikkia ja tekstailin ihmisten kanssa.

DSC_1902

DSC_1906

…. mikäs sen parempi ku miun jättisuuri naama ♥ tottakai sitä piti kuvata itteäännki ku siihen oli mahollisuus kerranki!

DSC_1908

Lähettiin sitten Venlan porukoiden kanssa kirkkoon. Siellä meni ihan hyvin. En oo hirveen innostunu ollu noista uskonasioista oikeestaan ikinä, enkä oo ihan varma mihin uskon vai uskonko mihinkään. Musta tuntuu et moni katto pahasti ku en lähteny ehtoolliselle mut en vaan kokenu siihen tarvetta. Sitäpaitsi se viini on pahaa :D

Tultiin sit sieltä takas ja mentiin syömään kakkua Venlalle. Venlan äiti piti Venlalle hauskan puheen ja äää meinasin ruveta itkeen sillon mut nauratti samaan aikaan niin paljon etten sitten onneks itkeny :D

DSC_1920

Osataan käyttäytyä juhlissa.

Aika meni lähinnä syöden, vieraitten juttuja kuunnellen ja Venlan ja se serkun kanssa jutellen. Vieraat kuitenki lähti jossain vaiheessa (no oho…) ni päätettiin lähtee ulos kuvaamaan!

DSC_1980

DSC_1998

DSC_1986

jipiii

Tuommosissa koltuissa palloilin sen päivän! Kauluspaita H&M, hame ostettu kaverilta ja kengät Ellokselta.

DSC_1983

Venla kosi mua mut en suostunu eehehee.

DSC_1988

Oltiin ensin tosi virallisia…

DSC_1991

…. mut ei menny kauaa niin oltiin taas tässä. Mikä meitä vaivaa???

Sitten, tuota… saatiin loistoidea. Venlalla sattuu olemaan hevosenpäämaski ja mulla kamera, arvatkaa mikä on näiden yhistelmä?

DSC_2021

DSC_2051

Jep. Juuri tämä. Mä nauran ääneen…. En kestä :DDD

DSC_2063

Näiden kuvien jälkeen kukaan ei kutsu mua enää ikinä yhtiinkään juhliin. Ainakaan Venlan kanssa.

Illalla sit käytiin syömässä Venlan mummolla ja vietettiin aikaa Venlan serkkujen kanssa. Katottiin jotain Riivatut-ohjelmaa ja apua se oli pelottava. Saatettiin myös pelata muutama tunti Simsiä… no oho.

Mutta ei muuta, kiitoksia vaan kutsusta ja vielä onnee ihanalle Venlalle, nyt pääsee oikeen luvan kanssa naimaan höhöh!

 

En hirveesti oo lämmenny CrashDïetin demoversioille mut tämä. Ah.

4 kommenttia:

  1. Itekki käyn paljon Maaningalla koska on sukua sielläpäin ja tiiän kyseisen levähyspaikan ja se on tosi nätti :) ja kiva tietää et joku muukin tietää mikä on Maaninka ja on jopa käyny siellä koska kaverit ei kuulemma edes oo kuullu sellasesta paikasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on oikeesti varmaan maailman kaunein paikka! ihanaa et joku muuki tietää sen :) ja Maaninkaakaa ei tunnu tietävän kukaa ikinä!

      Poista
    2. Noniin! Kaikkien pitäs tietää mikä on Maaninka :D ja unohtu sanoo että siulla oli nätti puku ja muutenki olit nättinä :)

      Poista