6.10.2012

“Miks kaikki on pedareita yhtäkkiä?”

Helou taas! Kohta kuukaus postamatta, hupsista. Vaikkei tässä nyt kummempia oo tapahtunu. En nää mitään syytä postata siinä vaiheessa, kun käyn vaan koulussa ja oon normaalisti kavereiden kanssa. Mieluummin sittenku on ihan käyny jossain, koska perus arki tuskin kiinnostaa ketään. No mutta juupelis!

21.9 minä ja Venla oltiin laivalla, Tallinnassa. Kun laiva lähti satamasta, nähtiin terminaalissa ihmisiä. Vilkuteltiin niille ja oltiin ihan liekeissä ku ne vilkutti takas! :D Baltic Princess yllätti mut hienoudellaan! Tosin siellä ei ollu mitään tekemistä oikeen, paitsi videopelihuone… Huudettiin Venlan kanssa ehkä turhan kovaa. MUTTAKUN mopopeli oli hieno ja ilmakiekko lenteli pitkin huonetta. Hupsista. Mutta joo kuitenkin, syy tähän risteilyyn oli semmoinen kuin RECKLESS LOVE! Matka varattiin joskus kesän lopulla, joten ihan tovi tätä oli jo ootettu. Voisin nyt pistellä kuvia tähän väliin miusta ja Venlasta. :)

DSC_0001

DSC_0002
DSC_0005
Eli tuommosia lähtöpäivältä! Pyöriskeltiin siellä laivalla aikalailla päämäärättömästi siihen asti, et se yökerho aukes missä keikka oli. Mentiin sit sinne ja siellä olikin Pepe, Jalle ja Hessu :)

IMG_8511
“Peukku ei ehtiny!”
IMG_8515
Tää on ehkä onnistunein näistä kolmesta :)
IMG_8518
No joo. Näitten jälkeen palloiltiin tuolla baarissa ja siinä oli jotain kisoja. Sitten alko keikka! Keikkakuvia ei oo turhan paljoo koska kamera oli syvältä, enkä halua laittaa kaikkia tänne muutenkaan :)

IMG_0267
IMG_0268
IMG_0280
IMG_0282
IMG_0283
Keikan jälkeen lähettiin sit hyttiin bailaamaan, koska aamulla kutsui Tallinna.
IMG_0298
Tallinnan tappajalokki. Tiina meni lähelle sitä niin minä ja Venla juostiin lasiovien taakse karkuun :D
IMG_0309
Sitten olikin suuntana Suomi. Ostoksia tarttu ihan kivoja, tähtilompakko, Mötley Crüe ja Jack Daniel’s t-paidat ja Viva La Juicy hajuvesi. :)

Suomeen päin tultaessa keskusteltiin henkeviä pedofiileistä, ja kyseisestä keskustelusta on myös otsikko. Ja taidettiin me myös vähän pelailla.
IMG_0310
IMG_0319
IMG_0315
Se meni meidän ohi, nyyhkis pyyhkis.
IMG_0317
Tuo tuolla oli LAIVA. Oltiin ihan miiitääää, toi on varmaan ihan hiton pitkä!
Eipä tässä oikeen muuta. Eilen oltiin kavereitten synttäreitä juhlimassa, on hienoo pelata kolmen aikaan yöllä Battlefield 3’sta kunnon äänitehosteilla. “MINÄ OON KUOPASSA HIHIHIHIHI!”

….nii. Postaan taas kunhan on jotain, moido!

9 kommenttia:

  1. Aww, sulin noille Reckless-kuville *w* Itte olis tarkotus ninjailla tammikuun Reckless-keikalle (laivalle) :D No, siitä tuskin tullee mittään, mut.. :D Näit sun kuvii on kiva kattoo :3 Tietää, että löytyyhän täält peräkyläst muitaki hevareita :D Ja Voi elämä oon kateellinen! :D Haluun kans yhteisuvat poikien kaa :3 (Varsinki Pepen <3) :D Nomut sie oot kaunis :3 Tykkään sun tyylistä ja rakastan sun blogia <3 Ja tosiaan, mitä noista kuvista näki, laivan sisätilat vaikuttaa mukavilta tosiaan :D (liittyi aiheeseen joo :D) Muttahey, odotellen (kärsimättömänä) seuraavaa postausta ;3
    ~ Kycoko (skidihevari xd)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) oon itseasiassa todennäkösesti itekkin tulossa tammikuussa laivalle taas kattomaan Reckleseitä kun nytki oli niin hauskaa. Ootkos muuten mistä kotosin? :)

      Poista
    2. Nonnii, ossaan kirjottaa selevästi :D Koitampas täst eespäin kirjottaa jotenki, että siitä sais selvää :D Peräkylällä tarkotan ylleensä ihan Suomee :D (emt miks xdd) Mut tota joo, olis pitäny muistaa kirjottaa se siihen, mun vika uwu :D Ja asun Himangalla, Kokkolan ja Kalajoen välisä (Himanka kuuluu kyll nykyään Kalajokeen :D) Mutsiis... Nii :D (perhana, lagailen, again :D) Ja se saattaa vähä hämätä, ku puhun monia eri murteita (ja kirjotan sillai, niinku puhun, vihhaan kirjakieltä :D) ja tosiaan :D Mutta pittää ny pitää sormet ristissä all the time, että molemman pääsis :D Sry viel & lähempäs kiusaamast :D
      ~Kycoko (Epäselvä Ella xd)
      Btw, täälki saa käyä :) ; purjolaista.blogspot.fi :)
      (oh damn, ihana komma xd)

      Poista
    3. aa joo no minä taisin hiukan ymmärtää sit väärin mut eipä tuo mitään! :D ja kommentoi ihmeessä enemmänki, kommentit aina piristää päivää!

      Poista
  2. voi ei nita... sä näytit vielä niin tosi kivalta tossa edellisessä postauksessa. Sun vaatteet sopi yhteen ja meikit oli kivat. Nyt mä lähinnä järkytyin siitä, miten sun vaatteet ei sopinu ollenkaan yhteen. Raidallinen mekko ja ruudullinen paita... o-ou. Ja toi sun otsis, voi pyhä helvetti. Näytät lähinnä joltain ernulta, taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ....mitä_helvetin_vittua. ulvon täällä ehkä ääneen. ois ihan hauskaa ensinnäkin tietää kuka oot, kuulostat ihan yheltä vanhalta tutulta mut haluun varmistua! aikamoinen tyylipoliisi jos voisin sanoa. eihä viimepostauksessa ees näkyny ku yks paita! ja btw, en käyttäny tota ruutupaitaa kun tyyliin ton kuvan ajan.

      Poista
    2. Ja sinänsähän minua ei pärtkän vertaa kiinnosta, mitä sinä oot mieltä minun vaatteiden yhteensopivuudesta. varmaan tärkein on että ne näyttää mun silmiin hyvältä.

      Poista
    3. aivan aivan. :) kukahan luulet minun olevan? Ja kunhan vaan yritin auttaa, ettet vain enää koskaan lähe ton näkösenä minnekää. Mahtaa ihmisillä olla hauskaa katsoa tuollaisen ulkonäön omaavaa ihmistä. Sääli, kun muuten olisit niin nätti jos oisit jättäny hiukset vain kokonaan vaaleanpunaisiksi, etkä olisi lähtenyt sotkemaan mitään mustaa otsatukkaasi. Tulee ihan valehtelematta mieleen ernu. :S

      Poista
    4. minuahan ei sinänsä kiinnosta, että miltä sun mielestä näytän tai mitä ihmiset musta aattelee. :D en oikeesti tajua kuinka sun persettäs voi raapia noi paljon miltä mä näytän, ja se pitää tulla vielä mun blogiin sanomaan.

      Poista