10.9.2012

Bensakanisterin tyhjennän, nyt mä teen sen tosiaan

Päevee! Tosiaa täs on tapahtunu ihan jonkin verran. Kuvia ei taia olla melkee mistää, hyvä Nita.

Eli se Stadin reissu….. Ei menny niinku piti. Kaks viikkoo piti olla, lusmusin siellä kokonaiset neljä (ehkä?) päivää. Oli kyllä rentoo niin kauan ku sitä kesti, kiitos siitä! Siellä kävi pikkunen vahinko(kuulostipa väärältä)….

DSC_0106 (2)
Kaikki varmaan ties tukkamuutoksesta jo mutta JUMALAUTA NITA EI TAAS! No, näin kävi ja mun tukka on pelottavan lyhyt tällä hetkellä, koska blondauksen jälkeen se oli kiva pikku heinäpaali. Näytänpä muuten harvinaisen typerältä tossa kuvassa…. MUTTA jatkuu!

Sitteeen oli Apulanta @ Tykkimäki. Tulin kipeeks siellä :D Siitäkään ei oo kuvia. Sit oli Jurassic Rock, Mikko Herranen, Sparzanza, Herra Ylppö, Stam1na. Ei kuvia………. Nyt pitäs ehkä jopa ryhdistäytyä. Voisin kyllä vilkasta kohta kameraan että mitä siellä ees ylipäätään on.

On ollu häitä ja ristiäisiä. Toinen kummipoika sai nimen, siellä jääti niin pahasti etten julkase kuvia :D enkä usko että kakrun äiti ois tyytyväinen jos vauva vilahtelis täällä. Vaikka se ihan söpö onkin. (Vauva, ei äiti. Viiitsivitsi.)

Uuesta huoneesta mulla ois kuvia (muutettiin heinäkuun alussa Otavaan, lol) mutta oon sen jälkee muuttanu järjestystä enkä jaksa siivota. Laiska…. Ehkä spämmään tähä loppuun jotain turhaa.

DSC_0232

DSC_0239
Kuvasin ku se söi, ei mikään ihme että se aina sähisee mulle.
DSC_0248
Näistä ei vielä enempää, voin luvata että niistä tulee siisteimmät koskaan…..! Max on siis BlackRainin kitaristi. Hihhih.

DSC_0254
Ja kynnet, jotka revin jo irti. Halleluuja sitä tunnetta, ku pystyt kirjoittamaan viestiä T: Samsunki joka ei ota kosketusta kynsistä 8))
Ehkä palailen myöhemmin. Ulkoasua vois tappaa. Vaikka.

P.S. 10 fuckin’ days ja sit räjähtää!!!!!!

4 kommenttia:

 1. oioioi ihanat kynnet ♥♥ !
  ja onks sulla kilppawi :O tuitui .

  www.ronjjau.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tuitui kilppawi ♥ oon aina halunnut tollasen :( yyyh.

  www.ronjjau.blogspot.com

  ps. en tiiä tuliks tää kommentti kaks kertaa mut tää sun kommenttiloota vammailee joteki ! D:

  VastaaPoista
 3. ronja: on miulla kilppari:D ja apua mite se vammaa!

  hoitovirhe: haahahahah toi on iha loisto biisi, oon kuunnellu nonstoppina vaikka kui pitkää! äitillä muute kuulemma ois sitä kangasmaalia.... ;D

  VastaaPoista