6.1.2012

Mercy, please, i’m on my knees, you’re my temptation

Moi taas. Ei mulla oo oikeesti mitään järellistä asiaa, kuha kirjotan jotai ja laitan näitä vanhoja kuvia!:D

nita iina pina 003
Pelottaa aatella, että näiden kuvien otosta on vuos (aikalailla tasan) aikaa. Ei tunnu yhtään siltä, että vuos ois menny jo. Haluisin tavallaan olla vielki tossa tilanteessa. Seiskaluokka puolessavälissä. Koko elämä eessä. Kesä 2011 ois vasta haave. Oisin oikeesti onnellinen.

nita iina pina 009

Mutta jokanen kuitenkin tietää, ettei mee aina niinku elokuvissa. :D Ja tässä sitä ollaan. Ysiluokka vaanii uhkaavasti edessäpäin, ei-niin-uhkaavasti kesä 2012, Mötley Crüe, Crashdïet, Hardcore Superstar. Jokanen on melkeen lempibändi joten en valita. Eniten noista taidan oottaa Crashdïettia koska joo. Se oli pitkään mun lempibändi ‘10 syksynä ja moniin biiseihin liittyy vahvat muistot, niin hyvät kuin huonot.

nita iina pina 015    nita iina pina 019
Haluan keikalle. Mä kaipaan sitä tunnetta, kun keikka alkaa ja sä saat alkaa viskoo ittees musiikin tahtiin niin, et sun pää tuntuu putoovan ja kädet irtoovan. Mä nauran välispiikeille ja itken biiseille, joihin liittyy paljon hyviä muistoja. Oon muuten alkanu pillittämään keikoilla ihan urakalla Tammerfesteistä alkaen. :D Siellä Reckless Love soitti Def Leppardin Hysterian, ja kaikki purkautu sit ulos. Jännitys, sen päivän ongelmat ja kaikki muut tunteet, mitkä vallitsi niinä aikoina. Hysteria on muutenki mulle erittäin rakas biisi.

nita iina pina 004
Keikan jälkeiset fiilikset on kylläkin ne uskomattomimmat. Ensin sun tekee mieli itkee ja huutaa, mut sitten sä tajuat, ettei sulla oo syytä itkeä ja alatkin nauraa. :D Ennen keikkapaikalta ulos tunkua selaatte kavereiden kanssa parhaat kuvat ja nauratte ääneen jos kitaristi on sattunu virnistämään hauskasti sun kameraas. Selitätte keikasta hirveellä syötöllä, vaikka jokainen on nähny kaiken saman omin silmin. Narikan kautta ulos ja takaovelle kärkkymään nimmareita ja yhteiskuvia. Meikit levinneenä ja tukka sekaisin sä poseeraat sun lempibändin jäsenten kanssa hymy korvissa ja pyydät nimmareita ympäri kehoa ja vaatteita. Mä kaipaan tota(kin) tunnetta. Huoh, ois jo 3.2, Lutakko ja Reckless Love. Keikat on mulle huumetta ja mä oon narkomaani niitä kohtaan.

nita iina pina 026
Ja tässä loppukevennys by minä. Oon vetässy tälle muutamat huutonaurut tänään ja taidan nauraa vielä yhet, ennenkuin menen nukkumaan.  Ei jumalauta oikeesti…….XD

Ainiin ja ihmiset, kertokaa etten oo ainut joka tuntee keikoista noin?:D

7 kommenttia:

 1. ..........sä siis tuut lutakkoo!?!??!?!?!? NYT POIKA PERKELE <3 :)))))))))))))))))))))))) ME NÄHÄÄ ENS KUUSSA

  VastaaPoista
 2. No et oo ainut!:'D kerran ku pyysin RL Pepeltä nimmaria nii olin niin shokissa ihanimmasta keikasta ikinä et tärisin vaa, ja Pepe halas ja kysy et mikä mua vaivaa:Dd sitte repesin totaalisesti ja sain ku sainki sen nimmarin... :-D

  VastaaPoista
 3. Hanna: Joo tuun :'D

  Ano: Aww! :D Joo no suurinosa noistaki jutuista mitä kirjotin ni on RL'n keikoilta koska no... en oo käyny aikoihi muualla. :D Paitsi tietysti se HCSS.

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko saapua kommentoimaan sen verran että IHANA tyyli <3 Aaa noi hiukset! Voisin syödä ne suolitukoksenkin uhalla!

  VastaaPoista
 5. on khyl sama tunne ain keikoil, ite en oo tarpeeks monil ollu, ett itku ois päässy, mut epäuskosen sekopäine olo pelkäst muistelust tulee :D

  VastaaPoista
 6. Siis ei oo totta ! Voi jumalauta! Luin tän postauksen sulta ja siis sä oot parissa asiassa ihan ku mä :D
  Kuuntelen ihan samanlaista musiikkia ja saman ikäisiäkin ollaan :D
  ja infona et sulla on aivan ihanat hiukset !!!!!! :D

  VastaaPoista