6.11.2011

Heyaa! Oho yli kuukauden postaustauko taas vaihteeks. Tässon tapahtunu aika paljo kaikkee, joten alotan siis vaikka mun synttäreistä. En siis oo vielkään pitäny mitään juhlia, enkä usko että tuun pitämäänkään. :) Sain lahjaks sukkia, 80e ja jotai muuta pientä, mitä en nyt muista.

Mutjoo shoppailin niil rahoil sit vaalennusvärin, kauluspaian, legginsit, sinisen värin ja sit loput meni aikalail ruokaa ja karkkii...........:D olin tosiaa lomal Lahessa Hannan tykö:) Vietettii aika paljon Tiinan kanssa aikaa. Myin kyl kauluspaian siskolle ja se osti sitte mulle Hardcore Superstarin keikkalipun :) Lutakossa 14.12, wuhuu! Tässä nyt vähä Lahtikuvia:
Picnik collageghkb
Tiina on normaali….
DSC_0698
ja Hanna kans…..
DSC_0699
Tiina koitti myös hämätä meitä kaikkia noilla laseilla, muttei onnistu!!
DSC_0700
Siinä myös helvetin viisaan näköinen minä.
DSC_0666
Siinä minä (taas), ootettiin Tiinaa saapuvaksi!
DSC_0671
SIINÄHÄN SE ONKIN!!!!!!!!!!! eiku….
DSC_0711
Toi toinen purkki on Hannan vanha :----------D En muuten voi suositella tota väriä kellekkään, ei pysy päässä kahta pesua kauempaa kirkkaana!
DSC_0712
Käytin myös vaatteita reissun aikana. Kuvassa siis GT’n kauluspaita, GT’n musta toppi jota niitittelin, GT’n legginsit ja Hannan korut ja huivit.
Ja nyt siihen keikkaan! Eli siis menin aamulla iskän kyydillä Kuopion rautikselle, josta nappasin Anen mukaani ja käppäiltiin keskustaan. Mentiin syömään ja siitä sit Musakeskukselle jonne tuli sit ihmisiä vähän enemmänki, nimittäin Liisa, Hanna, Anna, Noona, Beeda ja Sofia. Myöhemmiin porukkaan liitty Venla, Mirva, Paula, Saija ja Petra, joista neljälle viimesimmälle kiitokset hyvästä seurasta keikan jälkeen ;) Juotiin kirkasta (vettä) ja naurettiin. :D
Tässä vähän ois yhtärit:
P1010239
P1010246
P1010248
P1010249
Ois mulla ollu söpöjä kuvia Noonasta mutten usko että se lämpenee kovin sille jos laitan niitä tänne…………:D
Pidettiin Pinjan kanssa perjantaina pienet kuvaussessiot, tässä parhaita otoksia:
IMG_5901
muokkauksen jälkeen tän laadulle kävi jotain kamalaa…
IMG_5945 IMG_5998
IMG_6004
Oon muuten huomannu, et mullon aivan järrrrrrjetön hiuskriisi. Ei sillä, mun tukka on just hyvän värinen nyt, mut pituus alkaa käydä vähä jyrsimään. Mut ehkä mä vaan hommaan ne pidennykset ilman sen suurempia visioita, katellaan sitä sitten, vai?
Mulla on ikävä Tiinaa ja Hannaa. Mulla on ikävä Paulaa. Petraa. Saijaa. Kaikkia muita Kuopion immeisiä. Mulla on ikävä Reckless Lovee ja keikkoja. Välittämisen tunnetta. Mulla on niin kova ikävä E:tä. Kaikkein kovin ikävä mulla on M:ää ja niitä vanhoja hyviä aikoja. Niitä aikoja, kun kaikki oli vielä hyvin. Huoh.

5 kommenttia:

 1. Mul oli tota samaa sinistä sillo joskus aaaikoi sit ko itelläni oli ne siniset otsahiukset ja joooo oha toi aika surkeeta, koko aja piti olla värjää eikä tos ees oo tota paljoo......

  VastaaPoista
 2. mähä se oon söpönä. hauska toi huulipuna raja ku oon just syöny <3 tiina on ku joku sihteeri tos kuvassa mis sil on mun lasit päässä ja se kattoo tollee.... sihteeristi JA MUN SIISTII SIISTIMPI HUONE <3

  VastaaPoista
 3. Anni: Joo alkaa kyrsii tommone et tuhlasin tohon kympin ku oisin saanu Mikkelistä parempaa ja kolme euroo kalliimmalla... no mut ei voi enää mitää... :D mitä tästä opimme? ;D

  Hanna: <3 sun huone oli kiva

  VastaaPoista
 4. Bussi 5 HÄRÖLÄ!

  ei tullu tiina sielt

  VastaaPoista