12.10.2010

Mun tapana ei oo postata tämmöstä valivalia tänne vaan, ja toivon, ettei tästä koskaan tulekaan tapa.

Haluisitteko kertoa, et mikä mättää? Mä en saa enää kommentteja. :D ja nyt on turha tulla kenenkään valittamaan kuinka saan kommentteja yms. , koska ennen sain paljon enemmän kommentteja mut nyt niitä ei vaan tule. oon vaikka kuinka usein pyytäny niitä erikoispostausideoita, mut ei sitte. ): voin ruveta kuvaamaan vaikka kiviä tai nurmikon kasvua viikon ajan ja postata tänne joka päivä niitä kuvia, jossei ideoita tule. ): ja muistakaa myös, etten mä postaa, jos en saa kommentteja. nih. mitä enemmän kommentteja, sit korkeemmalle postausfiilikset nousee.

joo mutta, end of the valivali. postaan tähän sit kuvan Taneli Neljännestä.



6 kommenttia:

  1. okeoke. mä koitan ny ainaki si kommail aika useesti tai sillee :DD haluun et kirjotat >8D mheheh. okeei mut ny voisin laatii tähä niit postaus ehotuksii :) ; ömm vaik lempivaate postaus , joku 50-100 faktaa susta , päivä kuvina postaaus hmhmhm. tai joku ystävä postaus XD en keksi muuta sori :c

    VastaaPoista
  2. nita sule varmast alkaa tulla koko aja vakituisii kommenttei siis et joka postauksee tulee ain ainaki se yks kommentti tai enemmä jos postailet useemmi ja kaikkee c: eihä ne kommentit tyhjästä ilmesty :> ei kannat valittaa oke no itekki aina valitan samast asiast mut siis kuitekii, ni kyl niit kommenttei jossai vaihees rupee tulee ku kirjottelet usei ja on kivoi kuvii ja kaikkee mitä ihmiset tykkää lukee :D oke no sul on kyl noi kaikki jo paitti et kirjottelisit useemmi ! ;D ootan ain siu postauksii <:

    + mää kyl kommailen aina >:(

    VastaaPoista
  3. nii joo ja erikoispostausidea o edelleeeeen se videopostaus esim ! :--) tai lempibändi postaus ! ja päiväni kuvina ! oon ehottanu noit jo ainaki kerra mutku et oo toteuttanu ;D

    VastaaPoista
  4. pahoittelen ainakin omastapuolestani tätä ja mullon ihan samaa ..

    btw. Snow White's poison biten uus levy on ihan mahtava! :D

    VastaaPoista
  5. mää kommentoin jajoo mulki on toi sama juttu . ja tooi taneli neljäs o oikee ylväs ♥

    VastaaPoista
  6. Sä voisit tehä postaukse niistä jutuista mitkä pitää sut kauniina? Esim joku kasvovesi, meikit, jnejne. Sit ois kans tosi kiva kattoo jotai su vanhoi kuvia.

    VastaaPoista