7.10.2010

Koska mun kamera on tehny täydellisesti tenät, tähän ei tuu kuvia vähään aikaan. oikeestaan, jossei toi kamera lähde toimimaan, ni en usko ettei tule omaottamia kuvia ennen joululomaa. so fuckin' great. D:

mutta koska tää nyt sattu näinkin paskaan väliin, että mullois hirveesti asiaa (siis kuvallista asiaa, prkl), niin postaaminen saattaa välillä vähän jäädä. D: tää harmittaa mua itteeni ainakin hirveesti ja kaikkee.

mutta jottei tästä postausta tuu pelkkää angstausta niiin aattelin tehä tästä semmosen höpöttely/fiilistely-postauksen ja vähän juttua että mitä kaikkee haluisin ja loppuun tän hetken lempibiisejä !

aluks eli niitä mitä haluisin ! kaikki on ginatricotin nettisivuilta. :)
Oisin voinu mätkiä tähän vielä kilokaupalla lisää vaatteita, mm. muutaman kauluspaidan, hupparin, t-paidan, topin, housuja ja parit legginsit mut hillitsin itteni. XD
nyt niitä biisejä !











tuun juttelemaan teille lisää joku päivä :3 nyt pitää kiirehtiä kouluun, heihei !


1 kommentti:

  1. heei tuolha o parikii tosi kivaa vaatet nois mitä haluisit :--) ja älä vähennä kirjottamist vaik kuvii ei ois ! Eti vaik netist tai jotai jotai jännää ja si selität niitte avul viel jotai . ja kyl miulle ainaki kelpaa kans iha kuvattomat postaukset ku siu postauksii o nii kiva lukee c: ootan ain niit :D

    eli siis postailes ! ;D

    VastaaPoista