23.9.2010

Kuten taisin jo tavallaan luvata, olen täällä taas.

En oo päivittänyt melkein kahteen viikkoon. miks? on ollut koulukiireitä, en oo ollut kotona (olin mm. joutsenossa, siitä(kin) lisää tänään.) ja oon vähän kasaillut omia ajatuksia kokoon.

voisin vaikka aloittaa tästä päivästä. eli siis, pelkkää tekstiä. en oo ehtiny kuvata hirveesti.

heräsin aamulla vähän myöhässä ja jouduin juoksemaan suihkuun. kuivasin siinä hiuksia ja sitten iski paniikki; mulla oli puol tuntia aikaa laittautua. laittauduin kiireessä ja juoksin bussipysäkille. bussi ei ollutkaan vielä mennyt, ja poimi mut kyytiin, vaikka olin vasta puolimatkassa pysäkille. ♥ hih.

koululle päästyäni kävelin jennin kanssa kauppaan. ostamaan karkkia, ofc. ostin sen perus tupla king sizen, johon oon jäänyt täydellisesti koukkuun. löin myös itteni kanssa päänsisäisen sopimuksen, että sehän nyt sitten jäi viimeseksi vähään aikaan, koska tarkotus ois saada pudotettua vähän painoa. en tiiä vielä paljon, jotain 5kg-10kg välillä, i think.

sitten oli äikäntunti ja se oli tosi perus. kertailtiin sanaluokkia ja säädettiin. seuraavaks oli kolme tuntia tekstiiliä, ja sinä aikana sain tehtyä hienon pussin. ... tai siis, "hienon". no mut nii. muuta en sillä tunnilla saanukkaa aikaseks. sitten oli enkkua ja ah kuinka paljon vihaankaan sitä opettajaa. valittaa kaikille turhasta ja heilauttaa jalkaansa ni heti se on tunnin häiritsemistä ah. seuraavaks olikin matikkaa ja uujea mun matikankirjat oli kotona. joskus saatte hienoo kuvaa paperista, johon tuhrasin koko tunnin ajan. :D
Nyt sitten siitä, kun olin Joutsenossa 17-19.9.

Perjantaina pääsin kahelta koulusta ja äiti tuli hakee miuta. Hirveellä kiireellä menin siitä kotiin pakkaamaan ja lähettiin kaupan kautta bussiasemalle. meinasin myöhästyä siitäkin bussista mutta ehin koska tajusin että voin ostaa matkalipun bussista! matkalla luin, lagasin, join limsaa ja nukuin. eipä siellä paljoo tekemistä ollu ja oli niin pirun tylsää ku olla ja voi. lappeenrannassa miuta oli vastassa anni ja emppu ja annin äiti ja sit suunnattiinki mäkkiinn ! söin kaks tavallist hampparii, toine kyl kylläki niist kuoli ku anni tunki siihe ranskiksii... :D se oli hirvee ! perjantailt ei juurikaa oo kuvia paitsi annin ja kai vähä empuki kameras. ainiin, nähtiin myöskinn lauraa, tosin vaan 10 minuuttia koska sillä oli semmone yks hirvee idiootti mukana jota en kestäny .:::) et jos luet tätä ni sori vaa. :D

Lauantaina oli aikamoine lagauspäivä. emppu lähti hakemaan sen koiraa jostaki turun lähelt ja myö jäätii joutsenoo. nähtiin mm. miljaa ja jessiää :) lainattiin jessiltä myöskin pari singstarii ja hoilattiin niitä ! koko viikonloppu itseasias meni laulaessa singstaria ja muutenki hirveesti musaa kuunnelles yms. :D kuunneltii hirveesti tyylii anna erikssonii sun muuta tämmöst :D se oli kivaaa. käytii juoksee empun kaa vesisatees ! it was funnyy. täs jotai kuvasiiii :
Siinä niitä lauantailta. :DD

Sunnuntaina ei paljoo ehitty tehä mitään, herättiin, mentiin jokane suihkuun ja sit laulettiin karaokee. siitäkään ei ny oo kuvii enkä kyl jaksa ettiikkää. XD mut heeeeiiii, oli pirun kivaa, thanks ! ♥
Nyt jotai kuvii joita oon ottanu itestäni viimeaikana mutten oo tääl julkassu !
Huomasin viikonloppuna, että

mulla on tasan 30 lukijaa !1

tämän kunniaksi aattelin siis jotain juhlapostausta ! heittäkää ehotuksia, parhaat sitten toteutetaan ja niin eespäin !!
Day 10| jotain jota haluat elämältäsiRakkautta.

Day 11| jokin kirja jonka aijot lukea seuraavassa kuussa


Day 12| lempi vaatekappale


Day 13| kappale joka kuvaa sinun tämän hetkisiä tunteitasi



Day 14| suosikki kirjasi

eeeiiole.

Day 15| elokuva joka sai sinut itkemään


Day 16| jokin asia jonka tekemistä olet siirtänyt
siivoomista.

Day 17| asia josta vihaat että sinulta kysytää

en keksi tähän kuvaa, mut "kenen kanssa oot yhessä?"

Day 18| päivittäinen rituaaali


Day 19| 5 asiaa joista pidät itsestäsi


... asd en keksi enempää. :DD

palailen sitten taas varmaanki jo huomenna, heihei !

2 kommenttia:

  1. muist syyä kuiteki laspi ettet kuole !. muuta en alakka paasaa sulle tost laihutuksest koska oisinpa joo paraski puhuun ku ittekki koitan laihduttaa :p

    mut joo oli kiva viikonloppu , pia uusiks hun♥ mut mie voisin tulla sinnepäi ens kerral :__) viimestä sit ku o su birthdaaaypartyyt .

    VastaaPoista
  2. http://princemaron.blogspot.com/2010/09/tears-are-words-heart-cant-say.html <<tos on siulle haaaaaaste siel lopus änd you have to do it ! B)

    VastaaPoista