28.1.2014

It's time to say goodbye

Oon varmaan yhtään liiottelematta tuijottanut tätä tyhjää kirjotuskohtaa jonkun puolisen tuntia. Ja jossain vaiheessa tajusin, että se on hyvin väärin.

Oon viimeaikoina huomannut että tällä blogilla ei oo mulle enää yksinkertaisesti mitään annettavaa. Se on toiminut lohduttajana niinä hetkinä kun olen sitä tarvinnut, se on kuunnellut kun tekee mieli huutaa keuhkot pihalle ja iloinnut mukana. Kuitenkin tuntuu nykyään että blogin ilmapiiri on jotenkin... tunkkainen? Apua voiko noin edes nettisivusta sanoo...:D

Kuitenkin, tuntuu että blogi nykyään leimataan hyvin vahvasti johonkin mihin en tahdo sen liittyvän. Tää osoite, nimi ja koko sivu kietoutuu vahvasti siihen mitä joskus oli ja johon en tahdo nykyisessä elämässä olevan enää mitään yhteyttä.

Olen siis täten päättänyt jättää tälle blogille jäähyväiset, ja tehdä uuden blogin. Tottakai voisin vaan vaihtaa osoitteen ja nimen mutta se tuntuisi tyhmältä, koska tavallaan tuntuu että yrittäisin peittää sen tunkkaisuuden jollain uudella, mutta silti samat vanhat asiat painais niskalle. Näin myös pääsen eroon vanhoista (oikeesti tosi tyhmistä) postauksista, ja myös varmasti muutama vanha, 'roikkuva' lukija tippuu pois. Pystyn myös aloittamaan blogin suoraan kunnolla, ilman tämänkin blogin alussa huomattavaa typerää sekoilua ja puolen vuoden kirjotustaukoja. "Oli tuossa vähän kiire", ai, ei toki huomattu?

Tosiaan tällä hetkellä bloggaaminen on tuntunut suuresti pakkopullalta, ja vaikka tiedän sen johtuvan osittain myös siitä että mun elämällä ei tällä hetkellä ole oikeesti juurikaan suurta merkitystä saatikka suuntaa, niin myös nykyinen blogi aiheuttaa ahdistusta. On siis ihanaa saada aloittaa puhtaalta pöydältä niinsanotusti, ja jättää taakse ne vanhat ajatukset meikästä ja ne asiat, mihin mut on aiemmin yhdistetty.

Tottakai toivon että mahdollisimman moni teistä pysyis mukana. Sisältö tuskin tulee muuttumaan paljoakaan. Mietin jossain vaiheessa että olis ihanaa kirjoittaa blogia jolla olisi aihe, mutta oon itse niin huono pitäytymään yhessä aiheessa että eihän siitä tulis yhtään mitään. On myöskin ihanaa, kun voi vaihtaa aihetta kesken postauksen ja antaa vaan mennä. Oon miettinyt että saatan muutaman uuden postauksen viedä mukanani uuteen blogiin, jotain vanhaa jotka vähän antaa käsitystä minusta ja mielipiteistä, mutta jotka ei kuitenkaan aiheuta järkyttävää häpeäaaltoa.

Joten, jätän toistaiseksi tämän blogin tähän leijumaan ja lupaan postata erikseen uudesta osoitteesta sitten. Kiitos ja myös ehkä anteeksi jonkinverran. Toivottavasti tavataan taas, ja mahdollisimman monen naama vilkkuu sitten uuden blogin sivupalkissa kun sen aika on.4 kommenttia:

 1. Hei kuule, mä ymmärrän sua täysin. :) Mulla oli sama tilanne vähän aikaa sitten, kannattaa todellakin tehdä uusi blogi jos siltä tuntuu! Tänikäisenä mielipiteet yms muuttuu aika paljon, joten mäkin halusin tehdä eron edellisen ja nykyisen minäni välille, en just halunnut leimautua siihen mitä olin joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa just sun blogistas varmaan lähti suurin innostus siihen että tekisin kokonaan uuden blogin! :D jotenkin tuntu että vaikka kaikki vaihtuis osotteesta lähtien niin silti se jäis painamaan jotenkin ikävänä taakkana se menneisyys. Mikä ei todellakaan oo toivottua.

   Poista
  2. Haha kiva kuulla et oon innostanut tällee hyväl tavalla. :D Joo ei se menneisyys lähde edes vanhoja postauksia poistamalla, mua vaan harmitti se 170 lukijaa mut nopeestihan tonne uuteenkin on löytänyt porukkaa. :) Mutta joo, sain ite kommenttie vanhaan blogiin siitä kuinka mun tyyli on muuttunut tavalliseksi jne kakkaa, ihanaa kun kukaan ei enää leimaa että mun pitäis pukeutua tietyllä tavalla. :D

   Poista
  3. jep, ja ainakin ne jotka sinne uuteen blogiin vanhan kautta löytää niin on ollu semmosia 'kunnon' lukijoita, mullakin varmaan puolet tosta 150 ihmisestä on joitain tyyppejä kolmen vuoden takaa jotka ei enää edes käy bloggerissa... :D

   Poista