25.9.2013

Smells like teen spirit

Päätin tänään kirjoittaa taas jotain mielipiteen tynkää tänne. Oon halunnut puhua tästä jo kauan, mutta eilen blogeja lueskeltuani ja yhden postauksen vaatteiden massautumisesta luettuani päätin, että avaan sanaisen arkkuni nyt enkä vuoden päästä.

tumblr_m7bsbhTYzC1qmf1jjo1_500_large

Kuinka moni jo arvaa aiheen?

Jokainen meistä on varmasti pyörinyt hmm, viimeisen puolentoista vuoden sisään vaatekaupoissa. Kun astut sisään kauppaan, ainakin mun silmiin iskee ensimmäisenä bändivaatteet. T-paitoja, toppeja, pitkähihaisia…. Ja eihän siinä mitään. On kiva että bändipaidoista ei tarvitse enää pulittaa sitä 25 euroa, ja kiva yllätys tää on varmasti ainakin niille, joiden päällä tavalliset t-paidat ei toimi. Säästyy itse leikkelyn vaivalta.

asdghj

Mulla kuitenkin rupeaa kiehumaan siinä vaiheessa, kun nään jokaisen vastaantulijan päällä kyseisen paidan. Jokainen varmaan muistaa Rolling Stones-manian? Jokaisella oli kielipaitaa, kielihupparia ynnä muuta kun tää on niin hieno merkki. Mitä helvettiä? On hieno merkki, mutta tiedätkö että sattumoisin mainostat yhtä helvetin maailmankuulua bändiä?

large

Jotenkin koomisinta tässä on, että varsinkaan ne nuorimmat jotka tätä harrastaa, ei ikimaailmassa kuuntelis oikeasti sellasta musiikkia. Yks kappale Nirvanaa ja Ramonesia jokaiselle niin varmasti paidan kantaminen vähenis.

Koomisinta musta oli kuitenkin nähdä H&M'llä Pink Floydin paita. Oikeesti? Paita oli kyllä hieno, ja jos kyseistä bändiä erityisen paljon kuuntelisin niin oisin sen voinut omaankin vaatekaappiin hankkia. Mutta jos mä oisin yhdelläkin vasta yläasteen aloittaneella pikkulapsella sen päällä, oisin naamapalmuttanu käden naamastani läpi.

sdfgh

Pointtini oli vaan se, että kiinnittäkää ihmiset huomiota mitä päällänne kannatte. En mäkään pue päälle Justin Bieberin paitaa siks että siinä ois hieno kuva.

Sitä odotellessa, kun H&M alkaa myydä Dimmu Borgirin bändipaitoja.

14 kommenttia:

 1. Miten Justin Bieberin paidas vois olla hieno kuva?:D

  VastaaPoista
 2. mutta nita voi seiskaluokkalainenkin kuunnella pink floydia (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olenko mä sanonut ettei vois? lähinnä tarkotin näitä samaa kastia olevia ihmisiä, joista puhuin jo aiemmin. eli, jotka kantaa päällä bändin paitaa _jota ne ei tiedä_.

   Poista
 3. Osuva teksti ja oon just samaa mieltä! Oon täs viime aikoina koukuttunut tähän sun blogiin aiva totaalisesti ja tää sun blogis on noussut mun luku listalla heti top3 :)) Tykkään paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa et joku on samaa mieltä mun kans! ja voi että kiitos, tulipa hyvä mieli :3

   Poista
 4. True story bro D: Harmittaa kyl ku ei oo ilmestyny omien lempibändien paitoja sinne. :I Bändipaidat kun on muuten niin kalliita miun budjettiin. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama tääl, en hirveen usein viiti sitä 20-25e pulittaa paidasta ja sit H&M't tms myy yleensä just jotain rollareiden ja vastaavien paitoja mitä en niinkää kuuntele D: ja sit jos löytyy hyvän bändin paita nii ne on jotai ihme lyhytmallisia toppeja....

   Poista
 5. sulla yleensä on tosi hyviä kirjotuksia mut mun mielestä tää on suorastaan törkee. mä kuulun just noihin seiskaluokkalaisiin jotka käyttää bändipaitoja just mitä h&m ja muualta löytyy, enkä kuuntele mitää niitä. niimpä tää teksti on aika loukkaava ja antaa susta jotenki tosi ilkeän kuvan että naureskelet just munlaisille sen perusteella mitä me pidetään. etkö sä itse ole puhunut siitä miten ihmiset tuomitsee toisensa ulkonäön perusteella ja mite suaki on kiusattu? nythä sä teet sitä ite. ainaki mulle tuli paha mieli tästä tekstistä ja mun kuva susta muuttu ihan täysin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotkut niistä bändin faneista voi loukkaantua siitä et jotkut käyttää niitä bändipaitoja vaan hienojen logojen takia, ootko miettiny sitä?:(((( eivaan, tää on mun mielipide ja jos joku sitä vetää herneet nenään nii se on sitten sun ongelma. mä en halua olla ilkee mut en mä halua olla sanomatta mielipiteitänikään. en mä naureskele kellekkään, mua vaan vituttaa kun pitää kantaa jotain bändipaitaa ku on niin vitun hieno logo vaikka oikeesti pitäis sitä musiikkia ihan paskana.

   Poista
 6. aamen,oon taas niiiin samaa mieltä sun kanssas:)kirjota lisää tämmösiä mielipidejuttuja,näit on kiva lukee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, eiköhän näitä lisää tuu ku moni on sanonu tykkäävänsä!

   Poista
 7. Muakin aina ärsyttää toi jos näkee jollai niitä hm paitoi ja oikeestaa jo ihmisen ulkonäöstä voi osittain päätellä ettei todellakaan kuuntele kyseistä bändiä :D
  Toki mun on tehny itekkin mieli useesti ostaa jotain tollasii paitoi vaan siks et ne on kivan näkösiä, mut oon päätyny siihen et jätän kauppaan, etten kerää ite samanlaisia katseita kun mitä ite lähetän niille vastaantuleville (mistä sanoin siis alussa:D)
  Tee lisää tälläsii mis kerrot mielipitees :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä et en oo ainoo! ja teen kerta nää nyt on näin suosittuja :3

   Poista