27.9.2013

Revi pois paketista ja heitä mut roskiin

Sanotaan, että uusiin ihmisiin tutustuminen muuttaa sua. Musta taas tuntuu, että juuri se ihmisistä eroon pääseminen on muuttanut mut.

1377181_10200255562062103_2025785315_n

Oon viimeaikoina taas motivoitunut kirjoittamisen osalta. Päiväkirjan sivut täyttyy ja mieli tyhjenee, mikä sen parempaa? Oon tosi tyytyväinen et mul on joku keino minkä avulla tyhjentää mieli ennen nukkumaan käymistä. Muuten oisin lievästi sanottuna kusessa, koska oon aika kova poika miettimään monenlaisia asioita. Varsinkin ikäviä.

Tietokoneen toimimattomuus on saanu mut viimeaikoina raivon valtaan. Ensin omasta koneesta hajos laturi, ja sitten äitin varakone rupes tilttailemaan minkä kerkes. Vaikka aika äkkipikainen oonkin, en heittänyt sitä lattialle. Aika hyvin tällä luonteella!

1378773_10200259982852620_1350143363_n

Viimeaikoina on blogimaailmassa (vihaan ylipäätääntota nimitystä. missä vaiheessa kävi näin, että jokasella vastaantulijalla on blogi? muistelen lämmöllä seiskaluokkaa, kun se oli hämmennys kun ihmisille tuli selväks että omistan blogin!) ollut paljon puhetta ihmisten nykysestä kulutushistoriasta. En aio ottaa asiaan sen enempää kantaa, koska en osaa oikeen tämmösissä asioissa muodostaa järkevää mielipidettä… Puhetta on ollut myös tästä nykysestä hiton massapaskasta, johon jokainen tuntuu lähtevän mukaan. Jokaisen vaatekaappi näyttää lähes samalta, ja on vaikee löytää semmosia vaatteita, joita melkeen jokainen ei jo omistais.

Täytyy myöntää että sorrun tähän silloin tällöin itsekin. Varsinki arkena en todellakaan jaksa panostaa, ja varmaan sulaudun aika hyvin massaan mustine nahkatakkeineni ja villatakkeineni. En vaan jaksa panostaa, ennemmin nukun 40minuuttia pidempään ja herään 20 minuuttia ennen bussiin hyppäämistä. Ja kyllä, kerkeän silti ihan mainiosti.

Kuitenkin vapaa-aikana oon  ruvennut entistä enemmän panostamaan ulkonäköön, koska mua ihan suoraan sanottuna vituttaa sulautua massaan. En halua sitä, mä haluan olla se rajatapaus jota jokainen kattoo vähän kieroon. Se vaan yksinkertasesti toimii mun kohdalla. On kivaa herättää ihmisten keskellä huomiota, ulkonäöllä ja mielipiteillä.

1376418_10200255341056578_1438993763_n

Ajattelin kuitenkin jo ihan lähiaikoina tunkee lusikkani toiseen blogeissa jylläävään soppaan: koulukiusaamisesta kirjottamiseen. Oon jo muutaman päivän ajan kirjottanu tätä postausta, voin sanoa et siitä on tulossa PITKÄ. On siinä paljon muutakin kuin omia kiusauskokemuksia, mm. vähän tarkempaa avausta niistä syistä mistä mua kiusattiin ja sit ylipäätään pohtimista siitä, et mikähän ihmisiä vaivaa.

Huomenna lähdetään Joensuuhun pitämään hauskaa PITKÄSTÄ AIKAA, nimittäin Kings & Kerosenen ja Reckless Loven tahtiin! Oon nähny Reckless Loven viimeeks reilu vuos sitten, en jaksa enää odottaa! :D

Oon tänään kärsinyt hirveistä ongelmista, kuten siitä et puin housut turhaan jalkaan. Ja siitä et kone ei toimi tai en jaksa syödä… :---D tosiaan viimeyönä pääsin puhumaan vessanpöntölle muutamaan otteeseen Norjaa nii jäin suosiolla kotia. Oon vaan kattonut PewDiePie'n pelivideoita (ihana mies♥), kuunnellu musiikkia ja kironnu näitä koneita. Tolla varakoneella en ees ois päässy bloggaamaan, onneks nyt kuitenkin pääsin tänne ♥

No mutta, palaillaan sunnuntaina jossen jaksa väsätä huomiselle ajastettua postausta! Teitä on muuten jo tosi paljon, 144! Ihanaa, kiitos paljon kaikille :) ♥

2 kommenttia: