23.8.2013

Kuvapostaus!

Atneeks etten oo saanu tänään kyhättyä tän kummempaa postausta, oli kiire päivä ja nyt sain sitten kuumeen. Aika ihanaa sairastua perjantai-iltana. ♥

Tosiaan, otsikosta varmaan kaikki tajuaa idean mutta selitetääs nyt vielä:

Eli. Te sanotte mulle mitä haluatte että kuvaan. Mun cd-levyt, iltapalan, hammasharjan, lempparihiusvärin, kuva lempikengistä, maisemasta, ihan sama! Ihmisiä nyt en pahemmin lähde kuvaileen paitsi ehkä jotain paraskaveri-tyyppisiä juttuja. Ja sori, en suostu kuvaa mun tissejä (tai muutakaan vastaavaa)!

Eli, nyt antaa toiveita tulla! Aikaa on öö ens viikon perjantaihin eli 30. päivään! GO!

P.S.

Kuin moni on kuullu Recklesien uusimman? En voi olla ainoo, kenelle tulee lähinnä mieleen Mötley Crüe ja Kickstart my heart…

Mötley Crüe - Kickstart my heart

Reckless Love  So happy I could die

…nii-in. Ja toi video, ööö mitä helvettiä?

15 kommenttia:

 1. TISSIT!

  noeivaiskaa, sun meikkilaukun sisältö 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks miä osasin oottaa siulta tän tasosta kommenttia... ♥

   Poista
 2. oikeen jalan ukkovarvas, vasemman käden pikkurilli,kuva itestäs ku katot kieroon, kuva kouluruoasta, kuva koneestas, ja puhelimestas, kuva lempi hedelmästä, kuva sun lakanoista, ota kuva jääkaapista ja semmosta :)
  ps. :3

  VastaaPoista
 3. jääkaapin sisältö, iltapala, lempiruoka, lempisuklaa, paras kArkkipussi, kuva susta just heränneenä, kuva miehestä jonka ulkonäkö on sun mielestä täydellinen, lempivaate

  VastaaPoista
 4. tärkein tavarasi, noloin vaatteesi jonka omistat, kasvonpuhdistus "mömmösi", tavara, jota ilman et selviäisi jokapäiväisestä elämästäsi, inhokki ruokasi, lempi ohjelmasi.

  VastaaPoista
 5. kuva kännykästäsi, tärkein viesti minkä oot saanut (jos se on sellanen että sen voi näyttää) , kuva joka saa sut iloseks, kuva lempipaikastasi, lempiasusteestasi, tärkeimmästä henkilöstä sun elämässä, nolo/kamala kuva susta, sun oma huone ja sen kivoin/tärkein asia/tavara, kuva sun lempikeikalta, kuva jonkun julkkiksen kanssa, kuvakollaasi susta (joka vuodelta yks kuva), kuva kivoimmasta päivästä sun elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voitko vähä selittää tota kuvakollaasi-juttuu tarkemmin ku en ihan kässänny et mistä on kyse... :D koska jos joka vuodelta pitäis kuva pistää ni ei tuu onnistuun, en muista vanhojen kuvien vuosilukuja saatikka löydä joka vuodelta kuvaa.

   Poista
  2. aa, eikun sitä just meinasin että joka vuodelta olis yks kuva niin näkis miten oot muuttunu vuosien varrella :D

   Poista
  3. no mut voin koota tän silleen mitä pystyn! :)

   Poista
 6. KAIKKI KOULUKUVAT YKKÖSESTÄ LÄHTIEN !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori ei pysty, tallessa on vaan yläasteen kuvat :(

   Poista
 7. cd-levyt ja lempikengät:3

  VastaaPoista