26.7.2013

I really love you babe, but now I must leave

Oon tosiaan tän kesän aikana käyny reissussa jonkin verran mut en oo kirjotellu vissiin yhestäkään reissusta. Päätin alkaa purkaa tätä nyt ihan kesän alusta, eli siitä, kun olin Kouvolassa kattoo Wicked Slipiä!

DSC_1628

Lähettiin tosiaan suuntamaan paljon myöhemmin Kouvolaan ku oli alkuperänen tarkotus, meidän piti vissiin olla siellä kahen maita mut herättiin sillon… :DD Eikai mikään ihme ku edellisenä iltana oltiin valvottu vaikka kuin myöhään.

Säädettiin siinä sit jotain, nähtiin Valtterin kavereita ja kohta Wicked Slipin jätkätki tuli Kouvolaan. Vietettiin aikaa Andyn kaa siinä hetki mut sit sen piti mennä soundchekkaamaan niin jäätiin taas viidestään Valtterin ja sen frendien kanssa.

DSC_1630

Kaljat on Valtterin, ei minun, ennenku joku alkaa siellä kitisemään :D

Istuskeltiin tovi jossain pulipenkeillä ja pojat joi siinä kaljaa. Lähettiin siirtyy jossain vaiheessa Manskille, siellä oli joku teltta pystytetty ynnämuuta. Tapahtuman nimi oli siis Kellareista Manskille !

Jos joku siis ei oo Wicked Slipistä aiemmin kuullu, niin se on kotkalainen bändi. Bändin jäsenet ei oo hirveen vanhoja kukaan mut tosi lahjakkaita. Muistan ku kuulin ekan biisin näiltä joskus ööö lokakuussa ja tykästyin heti jätkien asenteesee tehä musaa ja ylipäätää siihe saundiin. Siihen lisäks vielä se et Andyn ääni on mahtava ni eihä huippubändiin muuta tarvitakkaa.

Siinä ennen keikkaa kateltiin ku bändi testaili soittimiaan ja säädettiin jotain. :D

DSC_1634

DSC_1636

DSC_1655

Ja mitähä siellä bongailtiin…

Sit keikka alko, enkä voi sanoo muutaku että huhhuh ! Eka biisi oli mun lemppari, Wild Life, ja olin heti myyty. Oon kuullu tän bändin livemeiningistä pelkkää hyvää, ja oli se hyvä nytkin. Uskon et laimee yleisö ja ylipäätään toi paikka vähän latisti tunnelmaa. Ei tää bändi kuulu minnekkään helvetin keskustan telttaan soittamaan vaan sisätiloihin !

DSC_1694

DSC_1696

DSC_1697

DSC_1703

DSC_1704

DSC_1705

Siis oikeesti mul on varmaan sata kuvaa, ja keikka oli jotain reilu puoltuntia… Oli kyllä oikeesti ihan loistava, lähden varmasti kattoon uudestaan heti ku tulee mahdollisuus. Ja toivon et mahollisimman moni teistäkin tsekkais tän bändin, on todellakin sen arvonen!

Toivottavasti jätkillä ois nopeesti taas keikkaa, ja vaikka tässä lähellä! Tässä ois potentiaalinen esiintyjä Mikkeliinkin missä ei koskaan mitään tapahdu… ;D

Linkkaan tähän alle vielä biisejä, käykää kuuntelemassa! Ja kertokaa kommentteihin jos joku jakaa mun hypen tästä bändistä, oon oikeesti niin liekeissä vieläki tosta keikasta että huhhuh :D

Tän jälkeen sitten mentiin Valtterin frendien, Valtterin ja bändin jätkien kanssa istumaan johonki puistoon. Jossain vaiheessa porukka vaan kaikkos ja vietettiin aikaa Andyn, Joonaksen ja Valtterin kans. Mun piti sit kuitenki lähtee aika äkkiä, kello nimittäin alko lähenee puolta kymmentä ja mun piti viel selvitä kotiinki, sillä seuraavana aamuna oli aikanen lähtö Tampereelle vähän Saunomaan ruotsalaisten kanssa ;)

… mut ei siitä tosiaan sen enempää, mulla ei oo sieltä kuvia ja oonki jo kertonu et kivaa oli. Koko päivä meni CrashDïetin lavan eessä istuessa kavereiden kanssa, kävin kattomassa pari biisiä HCSS'ää ja sit menin takas sinne koska halusin nähä Dieetit eturivistä. Sori Vic ja kumppanit, ens kerral sit! :(

Ja CrashDïethan ei pettäny taaskaan. Rakastan vaan sitä bändiä livenä liikaa, se on täydellinen!! ♥ Käykää kattomassa sitäkin. Hihii

Mutta nyt, lähen nukkumaan kello on jotain 4.17 torstaiyönä ja mul alkaa hyväl tuuril kahen viikon päästä koulu. Outsss. Adios!

"There's a flame inside of me
it never burns out
It's called rock n' roll
it beats me to the ground
I used to be like a normal kid in street
But then I found something that shakes me"

- Wicked Slip – Higher Ground

2 kommenttia:

  1. http://toofastfor.blogspot.fi/2012/10/miks-kaikki-on-pedareita-yhtakkia.html <--- Tossa postauksessa sanoit ostanees Mötley Crüe paidan, niin mistä? :> Tallinnasta vai laivalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnasta! :) se oli aika lähel satamaa semmonen jännä mesta, siel oli paljon pikkukojui ja äää ne myyjät oli ihan kamalia, ne oli kaikki silleen "tästä halpa huppari halpa farkku sinulle melkein ilmainen ostaostaosta!11!1!" ahisti :(((

      Poista