11.6.2013

I need you close to me and I don't want nobody but you

Ois niin paljon postattavaa mutta päätin nyt postata pois alta yhden jutun, mistä haluan päästä oikeesti kirjoittamaan.

Kuten osa teistä tietääkin, maanantai 10.6 oli päivä mitä minä ja monet muut on odottanu. Julkastiin levy, jonka varaan on laskettu paljon odotuksia. Ja jota on tosissaan odotettu niin paljon.

Bändi, joka on mulle tärkeä.

28180_595366277140246_1546248164_n

Jep, kyse on siis BlackRainista. Uusin levy kantaa nimeä It Begins. Jo pelkkä nimi aiheutti mulle kylmiä väreitä ja jopa yhden itkukohtauksen…. (:DDDDD)

Sunnuntai-iltana Tampereelta tullessani mietin mitä levyltä pitäis odottaa. Odotin paljon. Tiedän mihin toi bändi pystyy.

Maanantaiaamuna tuntu vähän samalta kuin jouluna, poikkeuksena se etten saanut mitään. Ei oikeestaan Sauna Open Airin reissun takia oo ollu rahaa mihinkään joten ei oo levyä tullu vielä tilattua. Rupesin kaivamaan Spotifya läpi levyn toivossa mutta ei. No, Deezer pelasti. Oonkin nyt kuunnellu tuota levyä semmoset 12 tuntia putkeen.

Ensimmäinen biisi, Blast Me Up, onkin julkastu jo aiemmin ja sitä oonkin hehkuttanu täällä jo.

Toinen biisi, Bad Love Is Good, ei oikeen oo herättäny mussa vielä mitään ajatuksia. Ei jääny soimaan päähän, vaatii varmaan useemman kuuntelukerran. Sama myös Wild Wild Wild'n kohdalla, joka oli siis kolmas biisi.

Neljäntenä Death By Stereo joka kertoo  ylipäätään paskasta musiikista. Pojat soitti tän Ranskan Talentissa viimevuoden lopulla osittain joten tiesin mitä odottaa, hyvä biisi ja jää päähän!

"Turn off the TV, turn off the radio
Don't take the shit they want you to swallow
Fucked up disco, low price R'n'B
What the hell is going with the country

Don't give the kids your shits (No No No)
We just want rock n' roll hits!"

Viides biisi eli Nobody But You. Tänkin oon kuullu aiemmin Ranskan Talentissa, mutta silloinkin vain osan. Rakastuin tähän jo sillon, ihana rakkauslaulu ja Swanin (laulaja) äänestä kuulee että se on ite rakastunu. Tää biisi vaan on niin täydellinen, en keksi mitään muuta sanottavaa. Yks lemppareista ehdottomasti. Otsikkokin on tästä biisistä.

Dancing On Fire ja Young Blood. Menee aika samaan kastiin kun toinen ja kolmas biisi, ei oikeen vielä sano mitään.

Cryin' Tonight on jollain tavalla tosi koominen biisi, kuulostaa siltä niinku mies ois kyllästyny naisen itkuun ja valitukseen. :D

"Did I ever hurt you ?
Girl, I just don't know what to do
I'm doing my best just to help you
Oh why don't you just try to get through ?
I don't know what's wrong with you"

7876015626_59c95276ec

Re-Evolution – New Generation on oikeestaan semmonen perushyvä. Semmonen yleisönhuudatusbiisi, toimii varmasti livenä paljon levyä paremmin.

10. biisi Tell Me on kanssa yks mun lemppareista. Se potkii alusta alkaen helvetin kovaa, siinä on hienot sanat ja Swanin ääni on täydellinen. Yks mun lemppareista myös!

Ho Hey Hey Hey Hey on ihan täys yleisönhuudatusbiisi. Ihan loistava, heti tän alkaessa soimaan tulee tosi hyvä fiilis ja tekee mieli bailata keikalla ja RIEHUA! En jaksa oottaa että kuulen tän livenä….

Sitten viimeinen mutta ei suinkaan vähäisin, Do Me Baby. Tässä on tosi häröt sanat mutta oikeestaan aika jees biisi!

BLACKRAIN_07_COLOR-®Yann_Orhan-960x480-1370622821

Omia lempibiisejä on varmaan Nobody But You, Tell Me, Ho Hey Hey Hey Hey ja Do Me Baby. Kokonaismielipide levystä on se, että pojat ei pettäny mitään odotuksista vaan ampu niistä reippaasti yli. Nyt vaan sitten Suomen keikkoja odotteleen, toivottavasti tulis pian ♥

(Sanokaa nyt joku muukin että alimman kuvan reunimmaiset miehet on tajukuumia….? Frank ja Max, en kestä…….!)

Kylläpä sitä jaksaa höpäjätä yhestä kiekosta kauan. Palaan pian oikeiden juttujen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti