13.6.2013

Hit me and tell me I'm alive Tell me who I am and how to survive

VIHDOINKIN TÄÄLLÄ TAAS! Ja anonyymien kommentointi taas vaihteeks pois päältä, katellaan taas jossain vaiheessa uudestaan.
Jos pitäis valita monen pienen postauksen väliltä vai yhden ison, päätin tehdä useemman pienen. Ensinnäkin pystyn postaamaan puolet useemmin koska nyt on tulossa ajanjakso millon en tee mitään, plus mun on puolet miellyttävämpi kirjottaa näitä!
Alotellaas tässä ekassa postauksessa vaikka siitä, kun Valtteri majaili meillä melkeen kaks viikkoa putkeen.
Kaikkihan alko niin, että vietin kipeyspäivää kotona, oiskohan ollu tiistai. Meidän piti torstaina nähdä Valtterin kanssa Jyväskylässä, ja sieltä jatketaan yhdessä matkaa meille. No mutta, tässä kotona kaikessa rauhassa vietin päivääni, hypin ilman meikkiä pelkässä villapaidassa ja otin iisisti ja datailin. Ovikello soi. Kurkkaan kulman takaa kuka siellä on, ja mun isosiskohan siellä. Avaan oven, käännyn ympäri ja tyynesti kävelen mun huoneeseen ja vedän oven kiinni. Istun sängylle dataamaan kunnes mun ovi aukee. Nostan pään ylös ja Valtteri seisoo mun ovella! Jäädyin varmaa puoleks minuutiks, tuijotin sitä vaan järkyttyneenä enkä aluks ees tajunnu koko hommaa :D
Kuvia ei oikeestaan oo kun muutama, en keskittyny kuvaamaan vaan vietin aikaani Valtterin kanssa. Katottiin leffoja, syötiin, vietettiin aikaa kahestaan. Kyllähän sitä meinas toiseen aika lahjakkaasti mennä hermot välillä puolin ja toisin mutta ne jutut onneks selvitettiin samantien.
Käytiin kattomassa mun kavereiden ja Valtterin kanssa leffassa Evil Dead, ja se oli oikeesti ihan jumalattoman pelottava!!!
DSC_1188
Tässä me oottamassa pääsyä teatteriin.
DSC_1201
jjjoo.
DSC_1202
Kidnappasin Iidan, oon aika viehkee mut ei se mitään. Näytän siltä et Iida haisis tosi pahalle… XD
      DSC_1217
Hirveen heilahtanu kuva JALOISTA. :DD
Mutta eipä siitä sen enempää, oli tosi kivaa. :)
Niin ja nyt kun tässä on ollu tätä sähellystä taas blogissa, niin en estäny anonyymien kommentointia siks että kommenteissa ois ollu paskaa vaan ihan tosiasioita (jotka on selvitetty jos nää anot sitä miettii), mutta asioita oli suurenneltu. Mennään nyt hetki näin ja katellaan sitten uusiks. :)
Nyt ei tällä kertaa muuta, että jää muihinkin postauksiin jotain juttuja!!! :)Adios ja palaillaan pian!

6 kommenttia:

 1. Heii olikse Evil Dead muutenki hyvä? Ku oon nähny alkuperäsen mut houkuttais kattoo tois uuskin :D Mietin kans et miten ootte päässy elokuviin kattoo sen ku eiks se oo k18? En tiiä mite siel mut ainaki stadis kysytää tosi herkästi henkkareit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on k16 :D eli ihan iisisti koska joka tapauksessa jokanen meistä täyttää tänä vuonna 16 tai osa oli jo täyttäny. Kyl täälläki k18 leffoista kysytään herkästi mut sen alle ne arvioi ite :)
   Ja se oli hyvä! :D oikeesti ihan sika pelottava, meiänki porukasta muutama jotka ei yleensä pelkää ni kilju siellä ja oli sen jälkee iha paniikissa. Muutenki juoni oli ihan jees, mitäny jotain kauhuleffakliseitä mut mitä muuta voi odottaa :D

   Poista
  2. Meillä Kuopiossa Evil Dead oli K18 :o Ja oli kyll hemmetik hyvä (ja pelottava) leffa!

   Poista
  3. no mitä hittoo, miten ikärajat voi heittää kaupungin mukaa :D tosi outoo!

   Poista
 2. kyylään aina sua ja valtteria ja teijän juttuja fb:ssä (olenhan tunnetusti hirvee stalkkeri) ja en kestä ku ootte nii ihania ja söpöjä yhessä ;__; :3 hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww en tiiä mitä mun pitäis vastaa ku tää on niin söpö kommentti ;__; kiiitos ♥

   Poista