24.6.2013

Äiti liimasi laastarin kun itkin, sanoi, anna mä puhallan. Kuka puhaltaa nyt?

Back in business guyyysss! Ha gaaaayyy- mitä.
Ootte saanu viimeaikoina aika lyhyitä postauksia. Ei, tää postaus ei tuu myöskään olemaan mikään kilometriposti. Haluan täten kiittää kaikkia ihania lukijoita siitä, että vaikka blogin taso onki laskenu niin lukijoiden määrä ja kävijöiden määrä senku nousee vaan!
Facebookissakin homma on lähteny ihan hyvin käyntiin mut lisää toimintaa ja ihmisiä kaivataan, sinne pääset tästä!
Oon shoppaillu viimesen parin viikon aikana enemmän kun moneen kuukauteen. Kerrankos sitä… tai kahdesti. Kuitenkin, nyt pidemmittä puheitta esittelen näitä uusia kamajuttusia (kenestä muusta kuulostaa siltä niinku rupeisin puhumaan huumeista?) !
DSC_2065
Ihan ekana tämmönen mekkoasia H&M'ltä, 19.95e. Toi on hauska ku toi on takaa vähän pidempi ku eestä, ja toi yläosa on läpinäkyvä! Ostin tän kevätjuhlaa varten mut en sit käyttäny siellä, koska toi alushame on ihan sairaan lyhyt… ehkä vielä joskus!
DSC_2067
H&M, 7e. Oikeesti älkää kysykö. Silloin tällöin mun sisäinen pentu ottaa vallan, ja nyt se selkeesti tapahtu väärässä paikassa väärään aikaan. MUTKUN SÖPÖ KUVA…. Kaula-aukkoo pitää vähän suurentaa!
DSC_2068
Sitten tämä white babyyy baby baby oooh. Joo….
Eli siis, Cubukselta 40e, alkuperänen hinta 60e. Se ei oo päällä noin tyhmän näkönen ku henkarissa :s nakitan vielä joskus jonkun kuvaamaan mua toi päällä! Kivakivakivakiva. Vähän lyhyempi ku mun musta nahkatakki, joka on kivaa vaihtelua. Nyt on kivaa ku on kahenväriset takit ni käy kaikkien vaatteiden kaa *___* ok ihanku mul ois muitaki ku mustia vaatteita, ketä mä oikeen yritän huijata :D
DSC_2069
Nää ei kyllä oo mikään uus ostos vaan ostin Venlalta helmikuussa. Mutta siis, tavalliset pillifarkut raidoilla. MINKÄ KANSSA NOITA VOI YHISTÄÄ? en vaan keksi mitään järkevää yhistelmää, ku pitäis olla jotain spesiaalimpaa ku tavallinen huppari. Tai kisupaita.
DSC_2070
Uusia meikkijuttuja! Eli We Care Iconin puuteri oli jotain 6e, tää on jo vähän vanhempi ostos kuten näkyy. Ihan perushyvä, tosin saman sarjan meikkivoiteen vaalein sävy oli mulle liian tumma. Siitä johtuen ostin Lumenen Natural Coden meikkivoiteen sävyssä 10 Vanilla, 9e. Parasta meikkivoidetta heti Fit Me'n jälkeen. Sitten ripsari, Wet n' Wildin joku Mega Volume, 5e. Otin vaan halvimman :D Ja uus puuterihuisku Ginasta, 3,95e. En oo viel ehtiny testaa ni paha sanoo mittää vielä.
DSC_2071
Sitten ostin alusvaatteita hihii. Ylhäällä rintsikat Lindexiltä 9,95e/kpl, push-upit koska pienet tissit yhyyhhyy. Nita keskity. Alhaalla olevat pikkuhousut Seppälästä, 3kpl paketissa joka makso 12e mut oli –50%.
DSC_2074
Colormaskia Hairlekiinista 16,50e. Parasta.
Ja Proffsia Kicksistä 5,20e. Saa myös Seppälästä. Parasta lakkaa ikinä, en tajua miks säädän markettikaman kanssa ku voisin vaan suoraan samalla hinnalla hakee tätä ja kuolla onnellisuuteen. Eikä oo ees hirmu pieni puteli!
Siinäpä niitä. Näiden lisäks oon ostanu ainakin sen punaisen tähtihuivin ja violetit bikinit, mutta kaikki varmaan osaa ajatella niitä nyt tähän. Palaillaan taas (toivottavasti) pian, siihen asti pärjäilkää ilman mua hahaahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti