25.4.2013

Baby I've got to go 'cause I've been here for far too long

Hei taas! 
Kummempia ei oo tapahtunut paitsi että fiilis on parantunu puolella.
Kuten moni tietää, Reckless Loven uus biisi Night on fire ja samaisen biisin musavideo julkaistiin tänään! Video tosiaan ei oo vielä YouTubessa jotta sitä voisin linkkailla, mutta ainakin Radio Rockin sivuilta löytyy. Video oli pirun outo mutta biisi hyvä, toistaseks en pysty muodostamaan parempaa mielipidettä.
Mun kaveri Iida oli tossa viikon verran Kroatiassa ja tänään saatiin tuliaisia. Viidelle hengelle saatiin… 750 gramman purkki NUTELLAA. Oikeesti oi jumala.
933883_490810620985870_1748016992_n
Minä, Minja ja nutellaviikset. Enough said.
Tänään Minjan kanssa oltiin leikkipuistossa ottamassa vähän kuvasia!
DSC_0013
DSC_0021DSC_0054
En näyttäny (omasta mielestä) kuvaukselliselta joten niitä ei paljoo tullu, ja lähinnä muutenki keskityttiin ihme höpöttelyyn.
On ehkä loistavinta tajuta että kevät on tullu, lunta ei oo enää käytännössä ottaen missään ja lämpömittari näyttää melkeen +15 joka päivä. Kyllä se kesä sieltä tulee.
24 peruskoulupäivää jäljellä. Ens viikko on vajaa viikko, niin myös seuraava. Sitten on enää yks tavallinen kouluviikko, ja kaks viimestä viikkoo tehäänki sitä ysilehtee. Eli se meinaa sitä, että alkaa käymään aika vähiin. Äikässä ruvetaan kirjottelemaan lähiaikoina puheita, ihan hauskaa. Aika karua tajuta että peruskoulun liikuntatunteja (joita oon aina vihannu) on jäljellä enää 6 tuntia. (meil on aina tuplatunnit) ja äikkääki enää joku 8 tuntia, kuinka helvetin vähän.
Viikonloppuna mun piti ensin olla yksin mutta mulle tuleekin pelastaja…
9bbebe64948211e29b7122000a1f9a64_7
Eli saan rakkaani tänne lauantaina!! ♥♥♥♥
En voi ees sanoin kuvailla kuinka paljon mun fiilis nous ton uutisen myötä. Ja kesän. Apuaaaa.
Tää on ollu hyvin tiiviissä soitossa tänä iltana. Kesällähän tulee kolme vuotta ekasta keikasta….!

2 kommenttia:

  1. Must se Reckless Loven video oli just hyvä :D Ne maalijutut oli mageet, vaik ite biisi ehk vähän turhan sellane jotenki kliseisen kuulone :) Siis hyvä sekin olit mut nii, en osaa selittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se ihan hieno joo mutta aika lame. :D mut ehkä parempi noin!

      Poista