2.3.2013

Täältä tullaan, muistuttaisin sua, koko elämäsi olet etsinyt vain mua

TEKNIIKKARAGE VOL 666.
Kuten kaikki varmaan muistaa, mun kone simahti lokakuussa ja kävi huollossa. Nyt se on kestäny ehjänä jo puol vuotta ja se on tosi suuri ihme. Tää kone on käyny huollossa kahesti. Sitä edeltävä kävi kolmesti ja sit ne vaihto sen tähän.
DSC_0237 (2)
Muttajuu, pääragetusaiheeni onkin nää iki-ihanat puhelimet, tarkemmin sanottuna kosketusnäytölliset älypuhelimet. Koska c'moon, ootteko ikinä kuullu kenenkään sanovan et 3310 ei toimi/se jumittaa/joku on muuten päin helvettiä? Niimpä, en mäkää.
Oon oikeesti tosi huono varomaan puhelinta millään lailla. Millo ne on hajonnu seinään heittämisen takia, tai oon tippunu veneestä ne taskussa. (voi kyllä..) Mutta kaks viimesintä puhelinta on ollu niin susia, että vähemmästäkin menee hermot.
Kaikki tietää miten mun elämä sujui Samsuns Galaxy Pocketin kanssa. Kaks ekaa viikkoa oli rakastunu. Sitten se iskee ekan vian: musiikki pätkii, ihanku naarmutettua levyä kuuntelis. Akku irti ja vika korjaantu. Sitten täysjäätyminen. Sitten näytöstä häviää kosketus. Sitten se sammuu itestään. Taisin katella tätä jonku 3kk, kunnes pistin sen huoltoon. No, huollon jälkeen kosketuksen häviämistä lukuunottamatta viat ei oo kadonnu. Puhelin ei myöskään hyväksyny muistikorttia.
Sitten koitti ystävänpäivä ja ZTE Blade 3. Taivasrakkaushalleluuja, unelmien täyttymys. Lataan Whatsappin ja katon että mitähelvetinvittua, mun yhteystietojen nimet on sekottunu. Viestien lähettäminen oli verrattavissa venäläiseen rulettiin, koska muutama väärä sana väärään numeroon ja kolmas maailmansota on pystyssä. No, kerran Roosa soitti mulle, vastasin, ja sieltä kuulu mun siskon ääni. No, vietiin luurit liikkeeseen (äitin samanlainen puhelin teki tismalleen samaa) ja siellä myyjä huomaa et ei perkele, yhen nimen alla saattaa olla viis numeroo! Sit just tää Roosa-juttu… Roosia siellä oli kaks. Myyjä poisti toisen, molemmat hävis ja siihen päälle myös mun siskon numero. Että terve!
DSC_0666
Nyt se on sitten huollossa, huiman kahden viikon käytön jälkeen. Kaiken tän jälkeen tekis mieli lähinnä viskoo koneesta lähtien kaikki (kirjotin ensin Kaki) seinään, tokasta että vanhassa vara parempi ja kaivaa kaapista 3310 käyttöön. Vois ainakin rauhassa raivonpuuskissa viskellä sitä päin seiniä, puhelin menis seinästä läpi eikä siinä itessään ois yhtään naarmua.
Tai sitten vaan suosiolla hommaan Nokian… Ylempi kuva on otettu ennen pinkkiä tukkaa ja alempi uutenavuotena.

3 kommenttia:

 1. ei kyllä liity mitenkään tähän postaukseen mutta oon tosi iloinen siitä,että kun tänne blogiisi kommentoi,vastaat niihin yleensä tosi nopeesti etkä vasta jonkin 2:n viikon päästä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tykkään itekki siitä, et jos kommentoin jotaki nii siihen vastataan nopeesti, joten miksen tekis niin myös ite? :D

   Poista
 2. Mulla on ainaki Nokian Lumia ja toiminu moitteettomasti kolme kuukautta, on lagannu tasan kerran ku pidin varmaa 10 ohjelmaa päällä :D ei siis mikää paska tapaus vaikka nii kaikki tuntuu ajattelevan !

  VastaaPoista