12.1.2013

She's in parties with the flashlights

Minä täällä taas. Postaan nykyään tosi usein, onko se teidän mielestä hyvä vai huono? :D
DSC_0753 (2)
Koulu on menny ihan keskiverto hyvin, äikästä tuli muistaakseni tasan kasi. Maanantaina vaihtuu taas jakso ja perjantaina saahaan kai todistukset, jännittää. Näillä pitäis sit kuitenkin hakee jatko-opiskelemaan. Luojan kiitos, se juttu on jo mun osalta hoidossa. Enää ei tarttee miettiä. Ensimmäistä kertaa ikinä oon jostain asiasta näin varma, mitä haluan.
DSC_0755
Mulla on oikeesti ihan olematon motivaatio! Puhutaan sitten opiskelusta, kirjojen lukemisesta, huoneen siivoomisesta tai mistä vaan. Oon kyllä ruvennu ottamaan itteeni niskasta kiinni aika paljon, mut ei riitä vielä läheskään siihen, mihin pyrin.
DSC_0758
Oon tehny uuden, ihan loistavan bändilöydön. Bändi on suomalainen (!) ja kantaa nimeä Kings & Kerosene. Tyyyykkkääääään ♥ Oon yllättyny että Suomesta löytyy tommosta, luulin että oon löytäny jo kaikki hyvät hihii.
Kaikki muut varmaa on jo kuullu tästä joskus…. Oon aina myöhässä tämmösten kanssa. :DD
DSC_0759
Iskä asuu huisin korkeella, kuudennessa kerroksessa. Oon iha liekeissä, tyyliin ikinä käyny näin korkeella…. :DDDDDd
Tykkään hirveesti olla iskän luona ku täällä voi olla niin rennosti. Ei sillä, voi kotonaki. Jotenki täällä vaa tulee paljon rennompi fiilis, tiedä sitten että mistä se johtuu.
DSC_0763
MULLA_ON_IKÄVÄ_KESÄÄ_JUMALAUTA. Siis oikeesti ;___; Kesä oli ihan loistoaikaa, oli Helsingin reissua, keikkoja muutenki ja kavereita!! Voisin muutamia kivoja kesäkuviaki laittaa tähän, vaikka niitä just postasinki…. :DD
600125_456910217672458_1354730252_n[3]
Hannamari, Jenna, Hessu, minä ja Venla :)
20121022_143342
Ok…. Tämä ei oo kesältä…. Vissiin jopa syyslomalta. MUTTA ei ollu kylmä, ei lunta ja sitäpaitsi tätä ei oo nähty täällä ennen tätä! Voitte arvata miten hyvin tässä kävi…. Vetäsin kerran tyylikkäästi perseelleni tossa…
DSC_0042[4]
Minä ja Venla, oltiin Helsingissä (kirjotin ensin että hengissä….) ja aaapokshjkfofjidfjk oli niin kiva reissu!!! Oikeesti RAKASTAN Helsinkiä, ihan eri meininki ku Mikkelissä ja siellä on kaikki ihmiset aina ja tapahtumat nyyyyh.
DSCN3416[5]
Tarviiko mun ees sanoo mitää…….
Noniin ja takaisin tänään ottamiini kuviin!!!
DSC_0764
Siitä motivaatiosta puheenollen… Alemman luen ihan vapaaehtosesti, oon nähny ton leffan JA JUMALAUTA se oli hyvä. Ylempi on sit äikän kirjatutkielmaa varten. Jokseenki alkaa vähän stressaamaan, Hohtoo on aikaa lukee kymmenen päivää ja joku 400 sivua vielä lukematta…. Ja vielä samalla kerralla lainasin Agatha Christien Eikä yksikään pelastunut-kirjan joteeennn…. Oh shit. Ja kuukaus aikaa lukee tuota ylempää…. EHKÄ KUOLEN.
Niin ja nyt jotain ihan uutta mun blogissa!!!! :DDD nimittäin aattelin esitellä mun lemppari kauneustuotteita. Ketään ei varmaan kyllä kiinnosta mutta…. Silti!
                   DSC_0765
Noniin, tästä on hyvä alottaa. Hiuslakan suurkuluttajana on tullu testattua kaikkee aina Pirkka-lakasta johonkin 9 euron kampaamolakkoihin asti. Tottakai jotkut on ollu myös ihan hyviä mut suurin osa on tuottanu pettymyksen, pitoo ei oo ollu minkäännäköstä ja lakka vaan klimppiintyy latvoihin ja jättää muut hiukset ilman. Mutta TÄMÄ. Ei mitään ongelmaa, paitsi jos pistää paljon ni jää hetkeks vähän tahmeeks mut eihän se häiritse jossei niitä hiuksia tarvii ronkkia hetkeen. Tästä tulee varmasti minun vakiolakka keltasen GOT2B'n rinnalle.
Ja hei oikeesti ihmiset, MIKSI ostatte jostain Hairstoresta niitä isoja lakkapulloja, koska se lakka on oikeesti maailman huonointa?! Tai no, ainakin minun tyylillä laittaa tukkaa siitä ei oo paskankaan vertaa hyötyä. Se haisee pahalle ja klimppiintyy hyi yäks.
DSC_0766
Sitten naamanpesuaine. Kituuttelin jotkut kaks edeltävää kuukautta jonku Pirkka-pesuaineen voimin ja ei helvetti sentään. Ois ihan sama oisinko koko aikana pessy naamaani vai en, sama määrä mulla oli finnejä silti sen tökötin kanssa. Ja mulla kuitenkin niitä finnejä tulee tosi helposti, mun naama näytti ihan järkyltä. En myöskään tiiä oonko se vaan minä vai mistä johtuu, mut jos naamanpesuaineessa ei oo semmosia kuorivia juttuja ni musta tuntuu et se on ihan tehoton… :DD
mutta kuitenki. Ostin tän pari päivää sitten ku oon aiemmin todennu tän hyväks ja mulla on nyt jo puolet vähemmän finnejä ihan normaalin aamu- ja iltapesun kanssa. Tästä ei oo mitään negatiivista sanottavaa, ei tuoksu erityisen vahvalle ja iho jää pehmeeks :3
DSC_0767
Ja sitten tähän, maailman parhaaseen hajuveteen. Muistakaa nyt hei kaikki että nämä on vaan minun mielipiteitä… :D
Mutta siis. Minun nenään tosi moni hajuvesi tuoksuu samalta. En tiiä mistä se johtuu, mut en vaan erota niitä toisistaan ja musta se tuoksu ei ees oo erityisen hyvä. Okei, myönnetään… Tämänki meinasin alunperin ostaa vaan kauniin pullon takia… Mutta kun mentiin laivalle ja mulla oli sen verta rahaa että tiesin että tämän saan haettua, lähin metsästämään tätä sieltä. Meinasin jo vaihtaa kaupassa tän johonki Britney Spearsin hajuveteen (onko siltä ees tullu hajuvesiä???) mutta onneks en. Täyttä rakkautta. ♥
DSC_0769
Ja sitten meikit, mistä ei oo muuta ku positiivista sanottavaa. Sain synttärilahjaks lahjakortin s-kauppoihin jonka käytin sitten Sokoksella ja ostin nuo Fit Me't. Enkä voi sanoo muuta ku että Fit Me fits me, ihan täydellisiä! Just sopivan peittäviä muttei kuitenkaa luo semmosta tunkkasta lookkia. Puuteri ei jämähä mm. nenään silleen et näyttäis rumalta.
Ja eyeliner… En oo käyttäny muuta eyelineriä muutamaan vuoteen, kertoo varmaan jo aika paljon. Ihanan paksu sivellin, kuitenki mun rajaukset on semmoset et ei niitä vois hirveen ohuella taiteilla nii just passeli. On myös tosi riittosa, ostin ton tyyliin joskus syyskuussa ja edelleen toimii!
Tässä teille myös syy miksen yleensä kirjota mitään tämmösiä arvosteluja…. Kertokaa oliko tämä hyvä? :) Ja muutenki, oli vähän erilainen postaus ku yleensä. Tykkään tosi paljon postata tapahtumista tai jos oon käyny jossain tai ostanu jotain, ku oon vähän huono tämmösissä. Kertokaa toki miten onnistuin! :) ja myös niitä toivepostausehdotuksia, murr >:(

3 kommenttia:

  1. mie tykkäsin ainaki! oli just sillee sopivasti tekstiä ja kuvia, kumpaakaa ei liikaa tai liian vähän. ja ööööö toivepostauksia... ehkä musiikkiin littyvä postaus ois aika jees, ei nyt äkkiseltää tuu oikee muuta mielee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa kiva et ees joku tykkäs! ja millanen musiikkipostaus, jotain musiikkimakuhistoriaa vai tyylii mitä kuuntelen nykyää tms? :D

      Poista
  2. +++ tuo headeri ( tai mikä lie, en tiiä, u know what i mean) nii o just jees, mie tykkeen ainaki! :)

    VastaaPoista