16.12.2012

Now i see that those heroes were cheaters So just take my hand

Mitä helvettiä, postaan kolmatta kertaa putkeen näin lyhyen ajan sisällä. Wait wuuuut, mitähän tää on, JOULUN IHME. Okei Nita rauha.
Tähän alkuun haluun linkittää mun muutaman parhaan kaverin blogit. Tämmöseen mainostamistouhuun mut on lahjottu ja uhkailtu joten en voinu kun suostua.
Roosan blogi kertoo siitä itestään. Kai lifestyleä, englanniks!
Minjan blogikin kertoo Minjasta ittestään, kai sekin on lifestyleä. Tällä kertaa meidän omalla ihastuttavalla äidinkielellä.
Noniin, nyt mainostustouhuista AIHEESEEN. Eli niihin venytyksiin + viimeajan ostoksiin!
DSC_0406
Meitsin uudet korvakilluttimet. Reunimmaiset tähdet Cybershopista, kaikki muut Crazy Factorylta. On muuten ilo kun nuo kirurginteräksiset(?) menee kylmäks tuolla ulkona. Voi sitä riemua ja iloa. Ja tosiaan, tätä nykyä korvissa komeilee 14mm reiät. Vielä nää tästä laajenee ehkä, jotkut 18mm ois aika söpöt.
DSC_0414
BlackRain-paita!!! ♥ täyttä rakkautta. Eilen tää vihdoinkin kavenneltiin mulle sopivaks, noi koot on astetta hämmentävämpiä kun miesten S on mulle törkeen iso… Naisten paitojen kanssa iskikin pien ongelma. Mutta siitä ehkä myöhemmin sit lisää :) Kuten huomaatte, toi printti on lähteny jo kulumaan… Oon käyttäny tota huimat kolme kertaa ja se on nähny pesukoneen kerran, nurinpäin ja pesty ohjeiden mukaan. Kiitti!
DSC_0416
Ja levy. Sen mukana tuli jotain ylikivaa…
DSC_0417
… nimittäin juliste!!! ♥ fanityttökohtaus. Paketin mukana tuli myös muuta kivaa ja ilmasta kamaa, mm. tarroja, postikortteja, ilmapalloja ja kortsuja……
DSC_0415
CrashDietin ylikiva paita. Hirveen mukava päällä ja ei mitään negatiivista sanottavaa. Diettienki paitojen koot heittelee tosi paljon, joskus tilasin niiden virallisesta kaupasta miesten paidan koossa S ja se oli auttamatta vähän kittana, nyt taas ostin Hellsinki Rock Shopista kokoo M ja hukun niihin!
Ja nyt sitte niihin ite reissuostoksiin.
DSC_0418
Okei tämä ei oo ostos, tämän sain Venlalta. Kuva vähän huono, mutta siis perustoppi.
DSC_0419
Musta läpinäkyvä kauluspaita. Tästä on lyhyessä ajassa tullu ihan lempparivaatteita. Niin yksinkertanen ja helppo yhistää ihan kaikkeen. Tää oli H&M'lta, 19.95e.
DSC_0420
Ensimmäinen (ja todennäkösesti viimenenkin) kerta, kun isken alusvaatteita tänne mutta ei näytä voinu jättää näyttämättä. Varmaan mahtavat ton mustan paidan kanssa, kunhan joskus uskallan paljastelemaan tarpeeks. Kuvan ylimuokkaus oli pakollinen.  H&M, 9.95e.
DSC_0425
Perus musta korkeevyötäröinen hame, lähinnä ostin tota paljasteluasua ajatellen mutta myös muuhunki käyttöön. New Yorker, 10e.
DSC_0423
Ja sitten vielä tähtishortsit New Yorkerista, 15e.
Eikai tässä enää muuta, rupeen opiskelee ja kuuntelee loistomusiikkia. :D

5 kommenttia:

  1. uuu miul on noi samat rintsikat! xd hihii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taitaa olla aika monella muullaki :DD mut noi oli törkeen kivat! ja kiitos tuosta ulkoasukommentista! :)

      Poista
  2. nii joo ja tykkään tosi paljo täst uudest ulkoasusta!:)

    VastaaPoista
  3. DISKOPALLOT! Mäki olisin halunnu ostaa sellaset mut kaveri oli mood-kill ja huomautti et mä en varmaa ikinä tulis käyttää niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tissini on diskopallot♥ oikeesti kannattaa ostaa, maailman mukavimmat!

      Poista