15.6.2012

Meininki on ollu taas ihan käsittämätöntä, eikä lomaa ois voinu paremmin alottaa. 4. päivä maanantaina rantauduttiin Hellsingin suuntaan ja majailtiin tosiaan Idan luona Itishoodeilla 12. päivä tiistaihin asti. Ton ajanjakson sisälle on mahtunu kaikenlaista siistiä, etten kaikkea ees sisäistä vieläkään saati osaa pukea kaikkia tunteita sanoiks. Noh, lähdetään yrittämään tässä kolmen aikaan yöllä! (Hyvä ajanvalinta Nita….)

Tosiaan joo. Pari ekaa päivää oli aika toimettomia, mentiin kylläkin tiistaina jonottamaan Mötley Crüen torstaiselle keikalle. Torstai oli toivoa täynnä ja siitä onkin muutamia kuvia.

DSCN3393

Vähän jos jänskätti, kello oli vähän yli 8 aamulla ja oltiin tosiaan kaverin kamoja viemässä.

DSCN3395

Yritettiin kostaa bulgarialaisille pullonkerääjille, tosin mun tietojen mukaan Juhalle ei herunu pullon pulloa……:D

Kaikkihan ei aina mee niinkuin pitäis, ja löydettiin torstaina vähän yli neljä ittemme tokasta rivistä ja osa jopa kauempaa. Yks meistä tais eturivissä olla. Noh, paikka ei kuitenkaan huono ollut; toka rivi Peter Londonin, Martinin ja Mick Marsin edessä. Kelpaa!

Crashdïet tosiaan alotti tän kaiken, ja vetikin parhaimman näistä keikoista. Ehkä se, et olin odottanu tätä eniten jo valmiiks ja se kaikki stressi sun muu aiheutti myöskin semmosen hysteerisen itkukohtauksen puolessavälissä keikkaa (en myönnä että itkin myös porttien ulkopuolella, kun herrat testaili soittimia), jonka ansiosta meni kaks biisiä (Save Her ja Anarchy) lähes täysin ohi. Hyyyyyyvin vedetty! Jos niitä kuvia Dieteista:

DSCN3407

DSCN3409
DSCN3416
DSCN3427
En kehtaa ruveta kaikkia kuvia tänne mätkimään ja muutenkin noitten selaaminen tuntuu suhteellisen rankalta. Meinaa ruveta taas itkua pukkaamaan, mut ehkä tää on vaa väsymystä…. Huoh, nukkuisin joskus! :D Ja tosiaan, anteeks etten pistäny kuvia muista, mut Ericistä mulla ei juurikaan kuvia tullu ja noh…. Simonin housujenpolttotemppu oli semmonen etten juurikaan kuvia tajunnu ottaa!

Hardcore Superstaria kohtaan ei ollu ihan niin suuret odotukset. Kuitenkin olin bändin jo aiemmin nähnyt ja aikalailla tiesin, mitä tuleman pitää. Oli se kuitenkin huisin siisti taas, enkä meinannu kestää Viciä ja sen kuumuutta. Grrrrh……. ♥

DSCN3464
DSCN3473
DSCN3476

Ja taaskaa ei ollu kuvia kaikista……. Paha minä!

Heti HCSS’n jälkeen paine nous niin kamalaks et päätin paeta kauemmaks. Matka kävi kohti Radio Rockin rekkaa, ja onneks kävi, koska päästiin halailemaan Jussi69’ä ja Viciä keikan aikana!

DSCN3484
DSCN3490
Mötleyn keikka oli yllättävän hyvä. Odotuksia ei juurikaan ollu mitään. Olin aika pettyny biisilistaan mut toisaalta taas en. :D Kunnon kuvia mulla ei oo, vaan jotain screeniltä näpättyjä paskoja mitä en aio julkasta.

575670_3171850906203_1605655522_n
Vaikka mieli olikin aika maassa loppuillasta sattuneesta syystä, niin onneks metromainokset piristi. En ees tajua miten naurettiin tolle niiiiin jumalattomasti joka kerta! Oli muuten hyödylliset harrastukset junteilla metrossa, matkittiin Venlan kanssa metron jarrutusääntä ja opeteltiin myös pysäkit ulkoo Ruoholahti – Itäkeskus välillä, suomeks sekä ruotsiks.

Perjantaina taidettiin maata, käydä ostaa suklaata ja maata vähän lisää. Venla ja minä oltiin ihan kuolleita.

Lauantai olikin sit koetus jaloille, suunta kävi nimittäin Linnanmäelle. Kävelemistä koko päivä, OUCH! No mut, selvittiin siitäkin hengissä. Vaikkakin kivenkovaan väitin että Ukkoon en mene…. noh… kävin ehkä sen 7 kertaa päivän aikana. :D Mut se näytti ihan kamalalta hyihyihyi!

DSCN3495

Lauantaina (kai? Mistä minä voin muistaa!) käytiin kiertelemässä Itiksen aluetta ja vähän kuvailemassa. Valmistaudu taas mun pärstään, ettei vaan pääse unohtumaan miltä näytän ♥

DSC_0042
Homoiltiin Venlan kanssa puskassa. OMG!

DSC_0083
DSC_0088
DSC_0125
DSC_0130

Sunnuntai, jäätöpäivistä parhain. Maanantaina kävin tuhlaamassa viimeset roposet pitkin Helsinkiä. Hellsinki Rock Shop vei mun rahat.

Tiistaina alkokin sit taas tapahtua! Kamat kasaan ja metrolla kohti Kaisaniemeä ja Helsinki-päivän konserttia. Jonoteltiin siinä joku muutama tunti ja tyylikkäästi keskelle eturiviä. Tuntuu muuten hyvältä juosta kengillä, mistä on melkeen pohja irti! Oltiin siis tosiaan Reckless Lovea kattomassa tismalleen samassa paikassa, missä Mötley Crüe esiinty vähän aiemmin. Nous muistoja pintaan…. nyyhkis.

DSC_0137

600125_456910217672458_1354730252_n
Hessu ja tytsyt.

Tuntuu tajuttoman hyvältä olla pitkästä aikaa kotona. Huomenna iskän luokse ja sunnuntaina Pieksämäelle serkkupojan rippijuhliin, koko suku paikalla, ihanata.............. not.

Tässä kaikki tällä kertaa, teen ton kysymyspostauksen kunhan ehdin/jaksan. Tätäkään en kirjottanu ku semmosen tunnin verran…. Jumankekka. Mutta, hyvää yötä, jatkan yksinäni bailausta!

1 kommentti:

  1. taijjettii perjantaina tosiaa olla aika kuolleita.... "..mikä päivä tänää on?" mut hehe, oli kyllä parasta:)

    VastaaPoista