21.7.2011

NONIIN, nyt oon takaisin ! tässä on tapahtunu vaikka mitä ja viimeisimmän reissun, tampereen, takia oon flunssassa. kannattaa juoksennella ympäri tampereen keskustaa kaatosateessa... ;D tässä on tapahtunu hirmusesti kaikkee enkä ees tiiä mistä alottasin!

kfldfkfdjrf, TURKU. alotetaan siitä :D eli siis olin turussa 24.7-30.7 äitin, siskon, siskonlapsen, siskon miehen ja itteni kanssa:D
ekana päivänä en tehny paljoo mitää ku oltii tosi myöhää turus, kuvailin lähinnä noit koirii ja katoin yhen leffan :)tää kuva taitaa olla lauantailta, koska ostin perjantaina ton hupparin ja noi sukkikset. eli sukkikset tokmannilta 7,99e ja huppari H&M 14,90e ja se on pirun lämmin:)

löysin myös jäätäviä lapsuuskuvia:DDDDDDDDDDd
niitä oli enemmänki mutten jaksa oottaa et ne lataa:D joten siis. sit käytiin semmosessa... puistossa? missä oli kaikkia siistejä juttuja.
sitte seuraavana päivänä lähettii laivalle! ja siitä ei sit ookkaan enempää. hups. :DDDDDdtampereen reissusta en kehtaa selittää koska se oli kokonaisuudessaan aika random :DDDDDd yks kuva mulla on, en oo vielä nääs saanu yhtäreitä käsiini :eli ... joo ♥ MUTTA, jatketaan tästä kunhan saan ne yhtärit! ja nyt koitan oikeesti päivittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti