1.11.2010

Heyaa ! taisin aamusta luvata, että tänään tuun hiukan kertoilemaan kuulumisia. :) kuvia ei juurikaan ole, muutaku öö ... yksi? mutta myöhemmin siitä, aluks päästän vähän höyryjä ulos.
Mua stressaa kaikki tällä hetkellä ihan hirveesti. Huomenna on ruotsinkoe enkä mä osaa mitään, enkä voi lukea, koska mun ruotsinkirjat on hävinny. oon pitkin iltaa koittanu ettiä niitä, mutta kerta ei löydy ni sit on löytymättä. Tää kuu ei luojan kiitos oo yhtä täys ku viime kuu, mutta tällekkin kuulle suunnitelmia riittää. liikaa. tosiaan se koe huomenna, 12.11 reckless love @ lahti ja samana iltana ois mikkelissä rantakeidas festival = pääsis diskoilee ja bilettää mutku en nyt tiiä...................... ja sit ois tsukicon 13.11-14.11 johon en usko pääseväni ja 20.11 tragic gunns @ tapanila, vantaa ja en nyt tiiä onko sinnekkään mahollisuuksia mennä ku vähä pelottaa ... mikää näistä ei nyt siis oo varmaa, muutaku et jos en mee recklesii ni sit rantakeidas festival on 100% varma. ainut vaan että tragic gunnsin kitaristi Lany Londonilla tää on viimenen vuos ja tahtoisin nähä livenä vielä hänet kans joten tästä tulee ongelmallista. tahtoisin vaan monistaa itteni ja tunkee joka paikkaan mutku ei pysty >: toivon siis suuresti, et pääsisin ainakin kahteen noista. muutenkin mietityttää toi 12.11 ku oon sitä discoo oottanu monta _kuukautta, ja recklesist sain tietää vast n. viikko sit :/ haluisin niin paljo bilettää ja purkaa tän kaiken paskan ulos. ja sit jos menisin sinne discoon ni voisin päästä myös tsukiconiin ja tragic gunnsii mutku asdfghjklöä.
Nyt niistä synttäreistä kuvia! :-------D miulla on vaan kolme kuvaa (toistaiseks) hallussani koska en tiiä, mut tässä ny nää jokatapaukses !
Siinä meidän porukka, eli vasemmalta oikeelle ; Matti, minä, Miko, Riku, Noora, Taru ja sit alarivi vasemmalta Iina, Ronja ja Venla.
...Synttäritaidetta :------D♥
Se on Miko se. :------D
Nyt uusint photoo miust, miu hiukset on nyt siis sinivihreet ja joo älkää ees kysyky kaduttaako koska joo.
Webbilaatuu peipsit. :------D

Huomenna varmaan kuvia uusista ostoksista, vituttaa vaan ku en oo koskaan kotona ku ois luonnonvaloo et vois kuvata nii vähä paska ottaa kuvia ku toi kameraki on nii huono... ): ehkä tästä vielä selvitään. tai sit ei. D: mut joo, heippa!♥

1 kommentti: