13.9.2010

Helou taas~ eipä ole mitään suureellisempaa kerrottavaa taaskaan, päätin vaan kirjotella nyt, ettei toi postausväli pääse kasvamaan. ==)

tänään oli taas ihan perus koulupäivä. (: ekana oli homohaukan tunti ja kuten aina, riehuttiin koko tunti. mulla ei ollu kirjoja tai mitään, joten mun opiskelu tökki vähän enkä oikeestaan muista sen tunnin aiheista mitään. sit oli ruotsia ja siellä tehtiin tehtäviä kiltisti koska kana on pelottava ): tyhmää. mulla ei ollu ruotsin vihkoakaan mukana koska olin aamun aika lag ja unohin pakata kirjat. XDXD et nii.

sit meillä oli opoa ja tein läksyt siinä tunnilla, hih. opo on siitä kiva aine, koska läksyt voi tehä tunnilla! ainakin meidän tunnilla. ei se koskaan tarkista niitä. sit meidät jaettiin ryhmiin ja minun ryhmään kuului taru, niko ja jenni. piti keksiä jotai yhteisiä tekijöitä ja meiltähän niitä löytyi :D:D:D:D mm. mallia "kaikki on facebookissa" XD sit mentiin syömään omnomnom. oli nakkikastiketta ja perunoit ja ahh ku oli maistuvaa. jenna lähti sillo hakee sen luota jennin liikkapussia ja myö istuttaa ruokalas, ku siit näki kivasti et millon se tulee. :------) kyylättiin siinä aikamme sitä ja sithän se juoksin sieltä hirmuvauhtia ja me taputettiin.

sittttttttten (oon huomannu, et aina alotan tällee argh) meillä oli kohtiksen matikkaa. (----: oonko muute kertonu, kui paljon tykkään nykyään matikasta? ja kaikki johtuu vaan meidän opettajasta, joka on pirun rento ja mukava. ennen piti olla aina täys hiljasuus ja kaikkien piti opiskella hiki hatussa, muttei nyt. nyt me jutellaan tunneilla opettajankin kanssa ja kaikilla on hauskaa ja rentoo, mut jokanen kuitenki oppii. :D rakastan oikeesti sitä ilmapiirii mikä meillä on luokassa matikantunneilla!

pian matikantunti kuitenkin loppui ja me mentiin vaihtamaan liikuntavaatteita. se oli sitten katusuunnistusta kokonaiset puoltoista tuntia, jona aikana ehittiin käymään vaikka kui monella mettäreitillä pitkin rantakylää, joilla en oo koskaan käyny! tänä aikana mm. ehittiin keksiä uus perhekuvio, joka menee suurinpiirtein niin, että minä ja pauliina ollaan naimisissa, noora on pauliinan isä, anni on pauliinan äiti ja taru oli joku randomi. ainiin, noora oli myös jeesus samaan aikaan. :DD ja siis minä olin prinssi, pauliina prinsessa, noora kunkku (ja jeesus samaan aikaan, aika kova jätkä) ja anni kuningatar. taru oli joku ... palvelija, sovitaan niin. XD musta ja pauliinasta oli myös hääkuva, muttaku se homo on hukannu usbin ni se ei saa sitä pois sen puhelimesta >:( piru vie.

sitten koulu loppui ja tulin kotiin. :) täällä oon vaan dataillu ja tehny läksyjä ja valmistautunu huomiseen, sillä meillä on huomenna nahuolympialaiset ! :D vähän jännittää mitä ne tukarit on meille keksiny, mut tuskin mitään hirveetä, koska ne rakastaa meitä ♥ ... tai sit ei. D:
Oonko ainut, joka on täysin hullaantunu Disneyhyn? enkä nyt meinaa piirrettyjä, vaan esim. High School Musicalia, Hannah Montanaa sun muita!


Kuvia nyt vähän huononpuoleisesti, mut kaikki tietää nää, right? :D on muuten mahottoman hienoo leffamusaa HSM's !


Day 08| lempi hedelmä
Lapset♥ ... Banaanit.

Day 09| jokin jota odotat todella kovasti


Kesää, kavereiden näkemistä, ja sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tässä kaikki tältä päivältä, koitan huomenna muistaa kuvata, se o moro nyt ♥ !

6 kommenttia:

  1. Joo mustaki kaikki High School Musicalit on hyviä!! ;--33

    VastaaPoista
  2. ei hannah montana tai HSM oo disneyta DD:: anteeks mut oon vissiin liian vanha ajatteleen niitä kunnon disneynä :---D
    ja tajusin tässä lueskellessa et mullei oo yhtään opettajaa jonka kanssei tulis juteltua sille jännästi u know? paitsi ehkä ranskanope

    VastaaPoista
  3. ^ onha neki disneyn tuotantoo ? :--0 mut joo i like those too ! . siis hsm (!) ja hannah montana :D jau .

    VastaaPoista
  4. ^ no onha ne ny disney :D:D:D ... joo mää oon aina tykänny disneyn siis hsm , camp rock , hannah montana... en vaan kauheesti kehtaa mainostaa :D:D itse asiassa löytyy sellaset reilut seitkyt high school musical aiheista julistettakin tuolta takataskusta... lisäks lehtiä , kortteja , pinssejä , kaikenlaista krääsää mitä ny on kaupasta tarttunu :D ! ps. zac is so hot .

    VastaaPoista
  5. ^^ on ne disneyta mut mulle ihan alkuperänen ja aito disney on vaan klassikot :--D

    VastaaPoista
  6. HANNA MONTANASTA TYKKÄÄTTE OIKEESTI DUDES MITÄ VITTUA SWRTHJSKGH

    ! vihaan sitä :c

    high school musicalit on ihan jeeees, sharpay on ihana narttu<3

    VastaaPoista